Έκλεψαν ένα μωβ κοτόπουλο ύψους 3 μέτρων!!!

Οι περισσότεροι κλέφτες προσπαθούν να κρύψουν τη λεία τους, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ήταν μάλλον αδύνατον. Ειλικρινά, πολύ θα ήθελα να ήξερα τι σκεφτόντουσαν τρεις άντρες από την Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν έκλεψαν ένα μωβ κοτόπουλο, ύψους 3 μέτρων!!!

Το βάρους 320 κιλών αλουμινένιο κοτόπουλο, ήταν στην αυλή του παραγωγού David Biggers, ο οποίος πουλούσε στην αυλή του μέλι και διάφορα άλλα αγροτικά προϊόντα. Μέχρι που μια μέρα, ένας γείτονάς του άκουσε φασαρία. Πήγε να δει τι γίνεται και είδε να ανεβάζουν το γιγαντιαίων διαστάσεων κοτόπουλο στην καρότσα ενός αγροτικού. Ανύμπορος να κάνει οτιδήποτε άλλο, τράβηξε σε βίντεο τους κλέφτες στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν.

Το κοτόπουλο είχε κοστίσει στον David Biggers περίπου 2.500 δολάρια. Αλλά δεν ήταν αυτό μόνο το πρόβλημά του! Το κοτόπουλο ήταν το σήμα κατατεθέν της δουλειάς του. Πολλοί πελάτες του το είχαν σαν "φάρο" για να τον ξεχωρίζουν από τους γείτονες που έχουν παρόμοια προϊόντα.

Ευτυχώς, η αστυνομία κατάφερε από το βίντεο να αναγνωρίσει τους δράστες και έτσι οι Darrin Luke Edwards, Tyler Lee Jones, και James Joseph Smith συνελήφθησαν.

Αλλά η ερώτηση παραμένει: τι στο καλό θα το έκαναν το τριών μέτρων μωβ κοτόπουλο;