Έτσι θα είναι το iPhone!

Κάθε φορά που η Apple λανσάρει ένα καινούριο προϊον, αυτό είναι αρκετό για να γίνει παγκόσμια είδηση και να σπαταληθούν τόνοι χαρτιού και μελανιού για να το περιγράψουν, να το θαυμάσουν, να το καταδικάσουν, κτλ. Η επερχόμενη πρώτη του iPhone 6S δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Αν και ακόμα δνε έχει ανακοινωθεί αν θα λέγεται iPhone 6S ή iPhone 7.

Δεδομένου πως το iPhone 6 αλλά και το iPhone 5S ανακοινώθηκαν τον μήνα Σεπτέμβριο, όλοι πιστεύουν πως κάτι πρέπει να περιμένουμε τους επόμενους μήνες από την Apple.

Πολλοί πιστεύουν πως η εταιρεία να σχεδιάσει από την αρχή την εξωτερική εμφάνιση του νέου μοντέλου. Όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής λένε πως η Apple δεν θα επιχειρήσει να φτιάξει ένα τηλέφωνο με καμπυλωτή οθόνη, δηλαδή κάτι αντίστοιχο με αυτά που έχουν φτιάξει άλλες εταιρείες.

Σε ό,τι αφορά στην κάμερα, μία ένδειξη για το τι περιμένουν, βρισκόταν μέσα στον κώδικα του iOS 9. Ο κώδικας περιλαμβάνει φλας της μπροστινής κάμερας, κάτι που δεν υπάρχει στο μοντέλο iPhone 6 και 6 Plus.

Επιπλέον, από τον κώδικα αποκαλύπτεται ότι το επόμενο iPhone θα έχει FaceTime σε υψηλή ανάλυση. Η εταιρεία, όπως είναι προφανές, στοχεύει στους μανιακούς με τις σέλφι.

Επίσης, υπάρχει φημολογία ότι το επόμενο iPhone θα έχει 3 μοντέλα και το καθένα θα έχει διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

Επειδή το νέο iPhone θα φτάσει με το λογισμικό iOS 9, σίγουρα θα είναι πιο ισχυρό και θα διαθέτει αναβαθμισμένο επεξεργαστή.

Επίσης, αυτή τη στιγμή, δε γνωρίζουμε τι μπαταρία θα χρησιμοποιεί το iPhone 6S, αλλά σίγουρα θα υπάρχει το Low Power Mode του iOS 9 που κάνει την μπαταρία να κρατάει περισσότερο.