Αυτοκτόνησε παλι ο Παναθηναϊκός

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός κι έχασε στο Μιλάνο από την Αρμάνι με 77-75. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη που βρέθηκαν να χάνουν και με 18 πόντους διαφορά, στην επανάληψη με ηγέτες τους Ράιτ και Γκιστ, πέτυχαν προς στιγμή την μεγάλη ανατροπή, αλλά 3.2'' πριν το τέλος, το σουτ του Αμερικανού γκαρντ ήταν εκπρόθεσμο και χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός την νίκη στο έξτρα πεντάλεπτο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε διαβασμένος και συγκεντρωμένος στο ματς, αλλά μετά το πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης έχασαν τη... μπαλα. Η Αρμάνι, «βομβάρδισε» τον Εξάστερο στην επίθεση και στην άμυνα δεν του επέτρεψε να κάνει το παραμικρό.

Οι "Πράσινοι" προσπάθησαν να αλλάξουν το σκηνικό του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο με την σφιχτή άμυνά και με τον Ζακ Ράιτ στο παρκέ, προσπάθησε να κάνει την ανατροπή και προς στιγμή το πέτυχε. Όμως στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα φάνηκαν και πάλι νευρικοί. Κρίμα, γιατί ο Παναθηναϊκός έχασε μια τεράστια ευκαιρία.

Οι σκόρερς του αγώνα:
Αρμάνι Μιλάνο: Κανγκούρ, Λάνγκφορντ 18, Σάμιουελς 16, Τζέρελς 10, Τζεντίλε 8, Τσερέλα 8, Χάκετ 5, Μος 7, Μέλι 3, Λαουάλ 2.
Παναθηναϊκός: Γκιστ 21, Ράιτ 17, Φώτσης 10, Μπράμος 7, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 6, Λάσμε 5, Ματσιούλις 5, Παππάς 2, , Ούκιτς 2.