Η HP ανακοίνωσε Windows tablet στα 79 ευρώ και notebook στα 159 ευρώ.

Η HP ακολουθώντας τα χνάρια της Toshiba, αποκάλυψε ότι θα διαθέσει σύντομα στην αγορά δύο νέες συσκευές με Windows. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι συσκευές θα είναι ένα τάμπλετ 7 ιντσών με κόστος 79 ευρώ και ένα notebook 11 ιντσών με κόστος 159 ευρώ. Και τα δύο θα έχουν λειτουργικό Windows. Οι συσκευές αυτές θα είναι πολύχρωμες και θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των δύο νέων Windows 8 συσκευών. Λογικά, το κόστος θα είναι το κύριο δελεαστικό για την απόκτησή τους. Και οι δύο συσκευές περιλαμβάνουν ένα χρόνο χρήσης του Office 365 καθώς και 60 λεπτά χρόνο ομιλίας μέσω Skype κάθε μήνα.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν και τα HP Stream 8, ένα ακόμη tablet με 8 ιντσών οθόνη και κόστος 119 ευρώ (με 200MB LTE data δωρεάν κάθε μήνα) καθώς και το notebook με οθόνη 13 ιντσών HP Stream 13 με κόστος 179 ευρώ.

Οι παραπάνω συσκευές αποτελούν οικονομικές λύσεις, και μαζί με τις συσκευές της Toshiba βρίσκονται απέναντι από τα Chromebooks και τα φθηνά Android tablets.