Θριαμβος: Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Θρίαμβος του Ολυμπιακού με το εντυπωσιακό 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη φάση των 16 του Champions League!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν καταπληκτικοί με ηγέτη (και σκόρερ) τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Δεν άφησαν τους Άγγλους να πάρουν ανάσα. Και το παιχνίδι κύλησε κάπως έτσι:

8ο λεπτό: Εντυπωσιακή επέλαση από τον Τσόρι Ντομίνγκες κατά μέτωπο, έκανε κούρσα 30 μέτρων, όμως το πλασέ του κόπηκε από τον Βίντιτς.

17ο λεπτό: Πρώτο σουτ στο ματς για τη Γιουνάιτεντ: το έκανε μέσα από την περιοχή ο Κλέβερλι μετά την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χωρίς να ανησυχήσει ο Ρομπέρτο.

38ο λεπτό: Ευθύβολο σουτ του Μανιάτη έξω από την περιοχή, ο Ντομίνγκες έβαλε έξυπνα το πόδι του και έδωσε στη μπάλα πορεία προς τα δίχτυα για το 1-0!

55ο λεπτό: Ωραία προσωπική ενέργεια και θαυμάσιο φαλτσαριστό σουτ από τον Κάμπελ για το 2-0!

67ο λεπτό: Ο Ολαϊτάν έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή με το αριστερό, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα.

82ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία σε εξ επαφής σουτ του Φαν Πέρσι που φεύγει ψηλά άουτ.

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (4-2-3-1):
Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ (67' Φουστέρ), Ντομίνγκες, Πέρες (86' Βαλδές), Ολαϊτάν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1):
Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι (60' Καγκάβα), Βαλένσια (60' Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ, Γιανγκ, Φαν Πέρσι