Κτήρια του Facebook στο Menlo Park εκκενώθηκαν μετά από πιθανή έκθεση σε Σαρίν σε ταχυδρομική εγκατάσταση

Αρκετά κτίρια στην πανεπιστημιούπολη Menlo Park του Facebook έχουν εκκενωθεί αφού ένα μηχάνημα στο ταχυδρομείο της εταιρείας προειδοποίησε τους υπαλλήλους ότι ένα πακέτο μπορεί να περιέχει sarin, ένα δυνητικά θανατηφόρο παράγοντα του νευρικού συστήματος, όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από την περιοχή του NBC Bay. Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, κανείς δεν έχει εκτεθεί στην ουσία, ό, τι κι αν είναι.

"Εκκενώσαμε τέσσερα κτίρια και διεξάγουμε εμπεριστατωμένη έρευνα σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές", δήλωσε ο Anthony Harrison, εκπρόσωπος του Facebook. "Από τώρα, έχουν εκκαθαριστεί τρία κτίρια για ανασύσταση. Η ασφάλεια των εργαζομένων μας είναι η πρώτη προτεραιότητά μας και θα ανταλλάξουμε πρόσθετες πληροφορίες όταν είναι διαθέσιμες. "

Το Facebook δοκιμάζει τα πακέτα που αποστέλλονται μέσω της ταχυδρομικής του μονάδας για επικίνδυνες χημικές ουσίες και άλλες ουσίες, σύμφωνα με το Business Insider. Η θήκη αλληλογραφίας που ενεργοποίησε τους συναγερμούς βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καραντίνα. Κανείς δεν ξέρει ακόμη αν η ουσία στην πραγματικότητα είναι σαρίν.

Στις 11 π.μ. PDT, το πακέτο παραδόθηκε στο Facebook και η εταιρεία άρχισε να εκκενώνει μερικά από τα κτίρια της πανεπιστημιούπολης του Menlo Park. Προς το παρόν, κανένας υπάλληλος δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα δηλητηρίασης από το σαρίν, αλλά δύο επί του παρόντος παρακολουθούνται από τις αρχές, δήλωσαν αξιωματούχοι στην Business Insider.