Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Κουΐνσι και Μπουμσόνγκ

Χωρίς τους Κουΐνσι και Μπουμσόνγκ θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τη Μάλαγα, αντίθετα ο Κατσουράνης είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο Γκανέζος ακραίος μέσος έλαβε μέρος στην αποψινή προπόνηση κι έδειξε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο στομάχι του (γαστρεντερίτιδα), ωστόσο, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα έκρινε πως δεν είναι 100% έτοιμος και τον απέκλεισε από την αποστολή.
Για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι δεν θα προλάβαινε, μετά το τράβηγμα που υπέστη στην πρώτη αναμέτρηση επί ισπανικού εδάφους.
Αντίθετα, ο Κώστας Κατσουράνης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και το πιθανότερο είναι πως θα πάρει θέση βασικού.
Εκτός αποστολής θα είναι και ο Σο που συνεχίζει να προπονείται ατομικά αφού δεν έχει ξεπεράσει την θλάση που έχει από αρχές Ιουλίου!
Αναλυτικά, οι παίκτες που έμειναν εκτός της 18μελούς αποστολής για το κρίσιμο παχνίδι με την Μάλαγα είναι οι: Σο, Ταμπάκης, Κοτσόλης, Λαγός, Μπουμσόνγκ, Φουρλάνος, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μπαρμπαρούσης, Μαρινάκης, Κουίνσι και Ιωαννίδης.
Το πιο πιθανό σχήμα: Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του από αριστερά προς τα δεξιά οι Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Βύντρα και Μαρίνος ή Σεϊταρίδης. Στο κέντρο οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι οι Βιτόλο-Κατσουράνης και η τριάδα μπροστά τους Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Ζέκα, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Φορναρόλι.