Σίσιτς: Ηρθε η ώρα για την πρώτη νίκη

 

Αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρώτου… τρίποντου στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Μίρνες Σίσιτς.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβένος άσος του ΟΦΗ στη Nova:Για το ματς με την ΑΕΚ: «Στα πρώτα δύο παιχνίδια με Ξάνθη και Άρη δεν δεχτήκαμε γκολ, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ενώ με τον Πανιώνιο ήμασταν άτυχοι. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα.
Παίζουμε στο γήπεδό μας, και η εξέλιξη του αγώνα θα εξαρτηθεί από μας. Η ΑΕΚ δεν έχει σχέση με την ομάδα που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Έχει κι αυτή πολλά νέα παιδιά όπως εμείς. Αν παίξουμε όπως πρέπει, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Για τον φετινό ΟΦΗ: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα τη φετινή χρονιά, όπως και για τις περισσότερες ομάδες. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, γι’ αυτό χρειάζεται υπομονή και στήριξη από όλους. Έχουμε καλούς παίκτες, τους οποίους εμείς οι εμπειρότεροι οφείλουμε να βοηθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Δεν υπάρχουν πλέον πολλοί έμπειροι παίκτες και καλοί ξένοι στις περισσότερες ομάδες. Έτσι η ποιότητα του πρωταθλήματος δεν είναι καλή. Πιστεύω ότι τα περισσότερα παιχνίδια, ιδιαίτερα στον πρώτο γύρο θα παρουσιάζουν την εικόνα που έχει φανεί μέχρι τώρα».