Στις οθόνες αφής προσαρμόζονται το Photoshop CC και το Illustrator CC

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου MAX 2014, η Adobe αποκάλυψε τις νέες εκδόσεις των κορυφαίων εφαρμογών Photoshop και Illustrator, πολλές από τις λειτουργίες των οποίων έχουν βελτιωθεί, καθυστώντα τον χειρισμό τους με Windows 8.x tablets ευκολότερο.

Η Adobe επέδειξε τις νέες δυνατότητες του Photoshop CC και του Illustrator CC με tablets όπως το Surface Pro 3, με την ενσωμάτωση μεγαλύτερων κουμπιών για εύκολο πάτημα, την υποστήριξη gestures αλλά και καλύτερης χρήσης ψηφιακού stylus. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι δύο εταιρείες, η αλλαγή στο βελτιστοποιημένο περιβάλλον για οθόνες αφής θα γίνεται σε υβριδικά συστήματα μόλις ο χρήστης αφαιρέσει το πληκτρολόγιο.

Οι δύο εταιρείες, είπαν πως η συνεργασία τους πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι ξεκινά τώρα, και μας επιφυλάσσουν πολύ περισσότερες δυνατότητες όσον αφορά την προσθήκη λειτουργιών που θα κάνουν τα δύο κορυφαία προγράμματα της Adobe ακόμη πιο εύκολα στη χρήση με την αφή.

Το ακόμα καλύτερο είναι πως οι νέες εκδόσεις του Photoshop και του Illustrator διατίθενται δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας Creative Cloud της Adobe.