Το Comicdom έκλεισε τα δέκα του χρόνια!

Πριν από ακριβώς δέκα χρόνια, το μακρινό 2005, μία ομάδα νέων οι οποίοι ήταν τρελοί και παλαβοί με τα κόμιξ αποφάσισαν να διοργανώσουν μία εκδήλωση όπου θα μαζεύονταν όλοι οι αναγνώστες και οι επαγγελματίες του χώρου και θα γνωριζόντουσαν, θα γινόντουσαν workshops, παρουσιάσεις, θα έφερναν καταξιωμένους καλλιτέχνες να τους ρωτήσουμε πράγματα και να μας υπογράψουν την δουλειά τους.

Από τότε, πέρασαν 10 χρόνια και η έκθεση έχει πλέον γίνει ο σημαντικότερος προορισμός όλων των αναγνωστών. Όλοι περιμένουν τα βραβεία, το Cosplay, τις παρουσιάσεις των καινούριων τευχών, κτλ.

Αυτή την εβδομάδα βρεθήκαμε στην Comicdom 2015. Σας ετοιμάσαμε ένα βίντεο αφιέρωμα για αυτό τον θεσμό που σιγά σιγά μεγαλώνει επιτέλους και στην χώρα μας! Η Comicdom πήρε μέρος στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και διήρκεσε από τις 24 έως τις 26 Απριλίου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και το κερασάκι της τούρτας στο όλο event ήταν ο Cosplay διαγωνισμός με διάφορα βραβεία. Ελπίζουμε να σας άρεσε το βίντεο που σας ετοιμάσαμε και να σας βάλαμε στο κλίμα. Θα σας δούμε ξανά του χρόνου στην Comicdom 2016.