Το Lenovo Sisley S90 κλώνος του iPhone 6!

Το έχουμε δει σε κινέζικες κυρίως εταιρείες, το να κοπιάρουν δηλαδή το σχήμα από ένα πετυχημένο μοντέλο, αλλά πρώτη φορά το βλέπουμε σε μεγαλη εταιρεία! Η Lenovo αντέγραψε το σχήμα του iPhone 6 για να φτιάξει το Sisley S90.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του, θα έχει λειτουργικό Android 4.4.4 KitKat, τετραπύρινο, με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz, υποσύστημα γραφικών Adreno 306 και από 1GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Το κινητό είναι dual SIM, υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα, WiFi, Bluetooth 4.0 και NFC. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2300mAh. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 8.0 Megapixels (1/3.2") ενώ στο πίσω μέρος είναι εξοπλισμένο με κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels της Sony.

Η κάμερα συνοδεύεται από LED flash. Όπως είπαμε βασίζεται στο Android 4.4.4 KitKat, ωστόσο η Κινέζικη εταιρεία έχει εγκαταστήσει πάνω από αυτό το Vibe UI 2.0. Το πάχος της συσκευής είναι 6.9 χιλιοστά ενώ το βάρος είναι 129 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις χρωματισμούς, ροζ, λευκό, μαύρο-γκρι και χρυσό.

Η τιμή του είναι 270 ευρώ! Μένει να δούμε αν θα λυγίζει κι αυτό σαν το iPhone 6 ή αν διάλεξαν καλύτερα υλικά κατασκευής!