Απρίλιος 2012

Υπ. Εργασίας: Απρόσκοπτα το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει, ότι αφού επεξεργάστηκε συστηματικά εδώ και 10 μήνες το συγκεκριμένο πρόγραμμα, κατάφερε όχι μόνο να το διατηρήσει για τους 60.000 ωφελούμενους και να διασφαλίσει τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά κατάφερε και την επέκταση σε 70.000 νέους ωφελούμενους για τους οποίους τα κριτήρια είναι διαφορετικά (ηλικία και άλλα) μιας και το νέο πρόγραμμα αφορά ασφαλισμένους στα Ταμεία που θα καλυφθούν με διαφορετικούς όρους από εκείνους που αφορούν τους 60.000 του υφιστάμενου προγράμματος.

Μαρίν Λεπέν: "Ο Σαρκοζί δεν σέβεται τους ...

Η Λε Πεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από την τοποθέτηση του Νικολά Σαρκοζί σχετικά με το ποιον θα στήριζε σε μια μονομαχία Εθνικού Μετώπου - Σοσιαλιστών. «Δεν μπορούν να καλούν τους ψηφοφόρους μου να ψηφίσουν γι 'αυτόν [τον Σαρκοζί], ενώ παράλληλα λέει ότι σε μια μονομαχία Εθνικού Μετώπου - Σοσιαλιστών, θα στήριζε τους Σοσιαλιστές».

Προωθείται παγκόσμιο κράτος μέσω της Agenda 21 του Ο.Η. ...

Υπάρχει μια έννοια την οποία επίσης προωθεί ο ΟΗΕ, που την ονομάζει full-cost pricing, και που σημαίνει ότι τα πλήρη κοινωνικά και περιβαλλοντικά κόστη της παραγωγής αγαθών και υπηρεσιών, θα περνάνε στον τελικό καταναλωτή, ώστε να έχει κίνητρο να αλλάξει την συμπεριφορά του!Για παράδειγμα, ο ΟΗΕ δεν συμφωνεί με το ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να οδηγούν τόσο πολύ τα αυτοκίνητά τους, επειδή αυτό βλάπτει το περιβάλλον. Για αυτό, και προωθεί την αύξηση της τιμής των καυσίμων.Και για ναμη ξεχνιόμαστε αυτό είναι κάτι που ήδη το ζούμε στο πετσί μας εδώ στην Ελλάδα.

Σαριέγκι: Να τα βρουν οι μέτοχοι

-Μολονότι ο Παναθηναϊκός βιώνει δραματικές καταστάσεις, τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ομάδα παρουσιάστηκε ενωμένη και ανταγωνιστική. Πώς κατορθώνετε και διατηρείτε το ομαδικό πνεύμα στα αποδυτήρια; «Προσπαθούμε να μένουμε ανεπηρέαστοι από όσα συμβαίνουν γύρω μας. Καθημερινά δίνουμε αξιοπρεπή μάχη για αυτόν το σύλλογο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι τέλους. Η ομάδα έδειξα χαρακτήρα παρά τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό που μας στέρησαν τον τίτλο.

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Χαλκιαδάκης

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Μαρτινέγκο τραυματίας στο 30ό λεπτό, υποβλήθηκε στη συνέχεια σε μαγνητική τομογραφία και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για σοβαρή ζημιά, ήτοι για ρήξη χιαστού. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι, θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, κάτι που έχουν ήδη κάνει στον φετινό Εργοτέλη ο Ρομάνο και ο Χρυσοφάκης!

Οι ερευνητές ανατρέπουν τα ταμπού! - Παντρευτείτε την πρώτη σας ξαδέρφη, είναι ακίνδυνο!

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μέρντοχ στο Περθ της Αυστραλίας εξέδωσε πρόσφατα το Consanguinity in Context, μία απόδοση του οποίου θα μπορούσε να είναι «Τα όρια της συγγένειας», με στόχο να διαλύσει μύθους και παρανοήσεις για τους γάμους μεταξύ ατόμων που έχουν κοντινό βαθμό συγγένειας. Οπως λέει, η αύξηση της μετανάστευσης έχει φέρει αυτές τις συνήθειες τόσο την Αυστραλία όσο και γενικά στο δυτικό κόσμο, κατά συνέπεια θα πρέπει να τις αντιμετωπίσει κανείς με τα επιστημονικά δεδομένα.

Νέο μέτωπο ανοίγει το ΡΚΚ στα σύνορα της Συρίας με ...

πρόσφατα την Δαμασκό και είχε μυστικές συνομιλίες με την συριακή στρατιωτική ηγεσία για την παροχή βοήθειας στις στρατιωτικές επιχειρήσεις των Κούρδων σε τουρκικό έδαφος. Είναι γνωστό πως στα σύνορα Συρίας Τουρκίας στο συριακό έδαφος και νότια του Μαρντίν, υπάρχει κουρδική μειονότητα που ανέρχεται, όπως υποστηρίζετε, στα 2 εκατομμύρια κατοίκων από όπου στρατολογούνται και οι ανταρτικές ομάδες του ΡΚΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κούρδοι της περιοχής προχώρησαν στην ανακήρυξη και πρωτεύουσας αυτόνομης κουρδικής περιοχής, η οποία είναι η πόλη του Afrin, κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Πληθώρα στρατιωτικού υλικού έχει πωλήσει η Ρωσία ...

Δεν υπάρχουν περιορισμοί για την Ρωσία όσον αφορά την πώληση στρατιωτικού υλικού στην Συρία, αφού όπως αναφέρουν οι Ρώσοι τα οπλικά συστήματα που έχουν πωληθεί δεν έχουν χρησιμοποιηθεί κατά των άμαχων πολιτών.

Αυστηρή προειδοποίηση Κίνας στη Βόρεια Κορέα

A.P., AFP ΠΙΟΝΓΙΑΝΓΚ. Αυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε χθες το Πεκίνο στο καθεστώς της Βόρειας Κορέας, ώστε αυτό να μην προχωρήσει σε πυρηνική δοκιμή. Η Πιονγιάνγκ φέρεται να είναι έτοιμη για την τρίτη της πυρηνική δοκιμή, ύστερα από την αποτυχημένη πυραυλική εκτόξευση των αρχών του μήνα. «Η ειρήνη και η σταθερότητα στην κορεατική χερσόνησο και τη ΒΑ Ασία αφορούν άμεσα την Κίνα, όπως και όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Η Κίνα θα αντιτεθεί σε κάθε κίνηση που θα απειλήσει τις αξίες αυτές. Πιστεύουμε ότι καμία πλευρά δεν πρέπει να οδηγήσει σε κλιμάκωση της έντασης.

Σελίδες