Μάιος 2012

Το Σάββατο θα κριθούν όλα στο μπάσκετ

«Εναν χρόνο ζω με τη βεβαιότητα ότι τελειώνω τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να μείνω είκοσι και σαράντα χρόνια ακόμα, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ είμαι εδώ και μόνο η άλλη πλευρά πρέπει να κάνει ένα βήμα.

Ιραν: Ο εμπλουτισμός ουρανίου κατά 20% αποτελεί δικαίωμά μας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Αλαλούμ με τα θέματα στις εξετάσεις

Mετά την ανακοίνωση της ακύρωσης προκλήθηκαν αντιδράσεις από υποψηφίους που, σύμφωνα με τους ίδιους, είχαν απαντήσει στο υποερώτημα. «Λέει ότι το απάντησε σωστά. Ακόμη κι αν κάνει λάθος, αφιέρωσε στο Γ4 σημαντικό χρόνο, που θα μπορούσε να τον είχε αξιοποιήσει σε άλλα ερωτήματα. Αυτό είναι άδικη μεταχείριση των υποψηφίων», είπε στην «Κ» μητέρα υποψηφίου. Το Σάββατο, λοιπόν, η ΚΕΕ αποφάσισε να επανεξετάσει την απόφασή της περί ακύρωσης, αφού θα είχε τα αποτελέσματα της δειγματοληπτικής βαθμολόγησης γραπτών του μαθήματος.

1-0 η Μπεσίκτας και... τρέχει η Εφές του Ζούρου

Ο Αρόγιο και η... παρέα του νίκησε 82-75 την Εφές στο Sinan Erdem και εκτός από τη νίκη και το 1-0, πήραν με το μέρος τους το πλεονέκτημα της έδρας (σ.σ.: μόνο για τις ανάγκες των τελικών, οι "Αετοί" μετακόμισαν στο Αμπντι Ιπεκτσί). Αρόγιο και Ερτσεγκ είχαν από 15 πόντους, ενώ ο Μενσά είχε 18. Από την ομάδα του Ηλία Ζούρου, που κυνηγούσε από το ξεκίνημα στο σκορ, 15 είχε ο Τουντσερί.

Βαριές τηλε-κουβέντες Λ.Κανέλλη-Α.Ντινόπουλου (βίντεο)

Την κόντρα πυροδότησε μία φράση του κ. Ντινόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για παρακμή της Αριστεράς, λέγοντας στη Λιάνα Κανέλλη ότι: «Η αριστερά μας παραμύθιαζε τόσα χρόνια. Έχουν βγάλει όλους τους ηγέτες τους χαφιέδες. Αυτό δείχνει η ιστορία σας. Και έρχεστε τώρα να σώσετε την πατρίδα».

"Μιλάει με Ολυμπιακό ο Μπόλονι"

Νέο δημοσίευμα στον ρουμάνικο Τύπο κάνει λόγο για επαφές του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. "Ο Μπόλονι δεν δέχθηκε την μείωση αποδοχών, όπως του προτάθηκε από τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα και είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό, τους Πρωταθλητές Ελλάδας", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα Evz. Εν τω μεταξύ, στον Τύπο της Ρουμανίας φιλοξενούνται δηλώσεις του 59χρονου προπονητή, ο οποίος υποστηρίζει πως το τηλέφωνό του είναι... ανοικτό για την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Φεύγει από την Ελλάδα η χρηματιστηριακή Newedge

Η χρηματιστηριακή που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ των γαλλικών τραπεζών Societe Generale και Credit Agricole, ανέφερε στους πελάτες της ότι θα διεξάγει μόνο εντολές πώλησης και θα σταματήσει να παρατείνει τα margin loans για τις τρέχουσες θέσεις σε ελληνικούς τίτλους, φέρεται να επισημαίνει το memo.

25 Μαΐου 1982: 30 χρόνια από την επίθεση της Αεροπορίας ...

Τριάντα χρόνια πέρασαν από τη λήψη της ιστορικής αυτής φωτογραφίας, όπου φαίνονται 2 A-4B Skyhawks να πετούν στο ύψος των κυμάτων δευτερόλεπτα πριν αφήσουν τις βόμβες τους εναντίον του βρετανικού αντιτορπιλικού HMS Broadsword. Η επίθεση έγινε στις 25 Μαΐου

Συνάντηση Πούτιν-Νίκολιτς για τον... ...

Ο Πούτιν, που επιδιώκει να αυξήσει τις οικονομικές συναλλαγές με τη Σερβία, είπε στον Νίκολιτς πως η Μόσχα είναι «έτοιμη» να χορηγήσει ένα δάνεια ύψους 800 εκατ. δολαρίων για την βελτίωση των υποδομών στη βαλκανική χώρα, το οποίο αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης εδώ και χρόνια. Δεν διευκρίνισε πότε θα οριστικοποιηθεί η δανειακή σύμβαση, που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πακέτο διμερούς συνεργασίας που είχε συμφωνηθεί το 2009.

Εκ νέου βομβαρδισμός της Χομς με δεκάδες νεκρούς - ...

Ο επικεφαλής των παρατηρητών του ΟΗΕ στη Συρία, στρατηγός Ρόμπερτ Μουντ, καταδίκασε «τη βάρβαρη τραγωδία» με τον βομβαρδισμό στην επαρχία Χούλα της πόλης Χομς την Παρασκευή, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 92 ανθρώπων ανάμεσά τους 32 παιδιά μικρότερα των 10 ετών. Η αντιπολίτευση αποδίδει τη σφαγή αυτή στην κυβέρνηση Άσαντ.

Σελίδες