Απρίλιος 2014

Καλλιέργησε το νεκροταφείο!

Ένας αθεόφοβος κάτοικος από την Ναύπακτο,αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον χώρο του νεκροταφείου και έτσι φύτεψε σκόρδα και σπανάκι,γύρω από έναν οικογενειακό τάφο.
Τελικά,φαίνεται πως το χώμα του νεκροταφείου είναι ιδιαίτερα εύφορο,καθώς η σοδειά έχει αναπτυχθεί πλήρως.
Οι επισκέπτες του νεκροταφείου δεν μπορούν παρά να μένουν έκπληκτοι,μπροστά στο θέαμα.

Γιγαντογραφία του Χριστού!

Οι πιστοί στο Τέξας των ΗΠΑ,βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο να εκφράσουν την πίστη τους.Σχεδίασαν με την χρήση κιμωλίας το πρόσωπο του Ιησού Χριστού σε μία έκταση 1500 τετραγωνικών μέτρων.
Για την ολοκλήρωση του έργου,χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 6500 κιμωλίες και 120 σάκοι κάρβουνο για τις μαύρες αποχρώσεις.
Το έργο θα παραμείνει για όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου και όπως είναι φυσικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.

Ειδικά θρανία κατά της μυωπίας.

Είναι γνωστό πως η μυωπία δύναται να εμφανιστεί σε μικρές ηλικίες λόγω της ανάγνωησης από πολύ κοντινή απόσταση.
Στην Κίνα λοιπόν κατασκευάστηκαν θρανία με ειδικό προστατευτικό κιγκλίδωμα,που εμποδίζει τα παιδιά να έρχονται σε κοντινή απόσταση με το βιβλίο.
Δεν θα πρέπει πάντως να αγνοείται το γεγονός ότι πέραν από το διάβασμα από κοντινή απόσταση,η εμφάνιση μυωπίας είναι και κληρονομικό θέμα.

Εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα.

Ξεπέρασαν τις 150000,οι αιτήσεις για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος,που υποβλήθηκαν μέσω της υπηρεσίας gsis.
Μέσω διασταύρωσης στοιχείων,περίπου 40000 αιτήσεις απορρίφθηκαν αυτόματα καθώς δεν πληρούν τα κριτήρια,ενώ 20000 περίπου πολίτες πληρούν τα κριτήρια και θα λάβουν συνολικά 13 εκατομμύρια ευρώ.
Η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος στους δικαιούχους θα γίνει ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και θα ξεκινάει από 500 ευρώ.

Νεκρός 25χρονος από μπαλωθιές.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα ανήμερα του Πάσχα,στον οικισμό Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου.
Σε μεγάλη παρέα συγγενών και φίλων,κατά την ώρα του γλεντιού,40χρονος έβγαλε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.
Κάποια στιγμή,το όπλο έπαθε εμπλοκή τραυματίζοντας θανάσιμα τον 25χρονο,καθώς και έναν 23χρονο αρκετά σοβαρά.
Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Hot Dog 56 κιλών!

Μετά από την εισαγωγή του στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο χάμπουργκερ του κόσμου,ο Bret Enrite αποφάσισε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο hot dog!
Ο διάσημος ιδιοκτήτης εστιατορίου χρειάστηκε 4 ώρες για να φτιάξει το κολοσσιαίο hot dog,ενώ ειδικός φούρνος 30 μέτρων μεταφέρθηκε στο σημείο για το ψήσιμο του.
Το νόστιμο έδεσμα στην συνέχεια τεμαχίστηκε και μοιράστηκε δωρεάν στους περαστικούς.

Βρήκε στο πάρκο διαμάντι 6 καρατίων!

Το πάρκο Crater of Diamonds στο Arkanas των ΗΠΑ,αποτελεί το μόνο πάρκο που οι επισκέπτες μπορούν να ψάξουν για διαμάντια και εφόσον εντοπίσουν,να τα κρατήσουν.
Ο David Andersson, εντόπισε ένα διαμάντι βάρους 6.19 καρατίων το οποίο και ονόμασε "διαμάντι δίχως όρια".
Ο Andersson μετακόμισε πρόσφατα στο Murfreesboro του Αrkansas,ώστε να μπορεί να ψάχνει συνεχώς για τους πολύτιμους αυτούς λίθους.
Το διαμάντι που βρέθηκε είναι από τα 15 μεγαλύτερα που εχουν βρεθεί τα τελευταία 40 χρόνια και έχει το μέγεθος ενός φασολιού.

Εκμεταλλευτείτε την νηστεία και χάστε κιλά!

Η περίοδος της νηστείας από μόνη της δεν εγγυάται την απώλεια κιλών,καθώς συχνά παρατηρείται η αντικατάσταση των ζωικών τροφών με τροφές πλούσιες σε κατεργασμένους υδατάνθρακες,που στο τέλος αυξανουν την ημερησια πρόσληψη θερμίδων,με αποτέλεσμα να παχαίνουμε.
Κατά τη διάρκεια της νηστείας,μπορούμε να αδυνατίσουμε,δίνοντας προσοχή στο θερμιδικό περιεχόμενο των τροφών.Φρούτα,όσπρια,λαχανικά και θαλασσινά χωρίς την προσθήκη φυτικών λιπαρών μπορούν να σχηματίσουν ένα ελαφρύ διατροφικό μενού που θα μας βοηθήσει να μειώσουμε την ένδειξη της ζυγαριάς.

Πασίγνωστες τροφές που αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου.

Η πλειοψηφία των παρακάτω τροφών υπάρχουν σε ένα τυπικό νοικοκυριό στις δυτικού τύπου κοινωνίες.
Σύμφωνα με τους ειδικούς,λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε καρκινογόνες ουσίες,συνιστάται η αποφυγή κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων.

1)Φρούτα που δεν προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες.
2)Τομάτα σε κονσέρβα
3)Αλλαντικά
4)Πατατάκια

Γεύση και απόλαυση λοιπόν ή υγεία,είναι το δίλημμα που γεννάται.

Ολοένα και αυξανόμενες εμφανίσεις μαστουρωμένων κατοικίδιων δηλώνουν οι κτηνίατροι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς οι περιπτώσεις μαστουρωμένων από κάνναβη κατοικίδιων έχουν διπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα κάθε μήνα έχουν περισσότερα από 25 περιστατικά ζώων που έχουν φάει τα ναρκωτικά των αφεντικών τους.

Τα οργανικά ναρκωτικά δεν είναι τοξικά προς τα ζώα. Τους προκαλούν προβλήματα στο στομάχι και κάποιες άλλες παρενέργειες. Το σημαντικό πρόβλημα είναι με τη συνθετική κάνναβη, που μπορεί ακόμα και να τα σκοτώσει.

Οι κτηνίατροι λοιπόν κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, και καλούν τους ζωόφιλους να κρύβουν τα ναρκωτικά τους

Σελίδες