Αύγουστος 2014

Στο δόκανο μεγαλοδηκηγόρος...

Στο δόκανο του ΣΔΟΕ πιάστηκε μεγαλοδικηγόρος του Κολωνακίου.Οι ελεγκτές του δημόσιου οργανισμού ανακάλυψαν πως ο πασίγνωστος δικηγόρος έκρυβε απο τη δήλωσή του πάνω απο 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο χάνοντας έτσι το δημόσιο τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο...
Η υπόθεση έχει φτάσει στην εισαγγελεία μιας και ασκήθηκε δίωξη στον δικηγόρο αυτεπάγγελτα.
Να δούμε αν τελικά η ελληνική δικαιοσύση θα αποφασίσει αμερόληπτα και ανεπηρέαστη.

Tags: 

Έκανε παιδί με τον αδερφό της χωρίς να το ξέρει...

Ο λόγος για την 42χρονη Meredith Grey η οποία λόγω αδυναμίας να συλλάβει ένα παιδί,στράφηκε στην τεχνητή γονιμοποίηση με κατεψυγμένο σπέρμα.
Η επέμβαση έγινε και όλα πήγαν καλά αφού σε λίγους μήνες γέννησε ενα υγιέστατο αγοράκι.
Τέσσερα χρόνια μετά και αφού η ομοιότητα του παιδιού με τον αδερφό της ήταν κάτι παραπάνω απο οφθαλμοφανής,έκανε εξετάσεις DNA και τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά.
Το κατεψυγμένο σπέρμα που δανείστηκε ήταν προιόν του αδερφού της ο οποίος πουλούσε το σπέρμα του σε τράπεζα τα τελευταιία 6 χρόνια...

Tags: 

Τα έκανε μούσκεμα

Θέλησε να κάνει το γνωστό πλέον Ice Bucket Challenge μέσα σε κεντρική καφετέρια των Ιωαννίνων και πλήρωσε απο την τσέπη του 1200 ευρώ ο 22χρονος φοιτητής απο την Πρέβεζα.
Με αρκετό θράσος σηκώθηκε πάνω στην καρέκλα που καθόταν και με μια αποφασιστική κίνηση αναποδογύρισε εναν κουβά νερό πάνω στο κεφάλι του.
Τις ζημιές που προκλήθηκαν στο πάτωμα της καφετέριες όμως δεν τις υπολόγισε και έτσι αναγκάστηκε να πληρώσει για καινούριο πάτωμα την καφετέρια μιας και το ξύλο του πατώματος καταστράφηκε ολοσχερώς απο το εγχείρημα του νεαρού...

Tags: 

Ευνούχοι στις Ινδίες

Μια καινούρια μόδα στην αριστοκρατική πλευρά της Ινδίας έχει κατακλύσει τα σπίτια.
Η καινούρια μόδα δεν είναι άλλη απο το να υπάρχουν ευνούχοι υπηρέτες στα σπίτια των πλουσίων.
Η μόδα ξεκίνησε απο έναν πλούσιο Ινδό ο οποίος επειδή φοβόταν για την ακεραιότητα της γυναίκας του,έβαλε τον υπηρέτη του να κόψει τα περιττά και να γίνει ευνούχος εξασφαλίζοντας του την υπόλοιπη ζωή του.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ινδός υπηρέτης έχει διάρκεια 10 χρόνων και μετά την παρέλευσή τους παίρνει σαν αποζημίωση ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό!!!

Tags: 

Ψητές κατσαρίδες.

Το παραπάνω έδεσμα θα πωλείται στους πάγκους γνωστής κινέζικης εταιρίας ταχυφαγείων ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας...

Το θέμα σκοντάφτει ακόμα στις υγειονομικές υπηρεσίες αλλά οι κινέζοι επιμένουν πως έχουν το δικαίωμα να το κάνουν...
Εκτός απο τις ψητές κατσαρίδες στο μενού θα υπάρχει κρέας σκύλου καθώς και φάλαινας,οπως και καραμελωμένα τρυζόνια σετσουάν και σκαθάρια ποσέ!!!

Tags: 

Αεπί νταβατζής ή σωτήρας?

Είναι τεράστια η κουβέντα για τα πνευματικά δικαιώματα και για το ποιός πρέπει να αποδώσει σε ποιόν...
Για να είναι νόμιμο και κατοχυρωμένο το κάθε cd που εκδίδεται θα πρέπει να περάσει απο τη δαμόκλειο σπάθη της ΑΕΠΙ πληρώνοντας ποσά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.
Για αυτό το λόγο οι πιο μικρές παραγωγές δεν περνάνε καν απο την ΑΕΠΙ παρακάμπτοντας έτσι εναν εικονικό νταβατζή που δεν θα τον δουν ποτέ τους ενώ θα πρέπει να τον πληρώνουν για την κάθε δουλειά που θα εκδίδουν.

Tags: 

Ληστεία σε τράπεζα...σπέρματος!

Έντρομοι οι υπάλληλοι τράπεζας σπέρματος,καθώς και με την απορία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους,όταν τρία ένοπλα νεαρά άτομα εισέβαλαν στην εν λόγω τράπεζα σπέρματος και αφαίρεσαν πάνω απο 100 κατεψυγμένα σπερματοζωάρια.

Οι λόγοι της ιδιόμορφης αυτής ληστείας είναι ανεξερεύνητοι ακόμη μιας και οι δράστες δεν άφησαν ουτε ενα ίχνος.
Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το γεγονός αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναγνώριση μιας και οι έξυπνοι ληστές φορούσαν στα πρόσωπά τους αποκριάτικες μάσκες του George Bush Jr…

Tags: 

Ανεμόμυλος

Ο ανεμόμυλος είναι αιολική μηχανή οριζόντιου άξονα περιστροφής. Χρησιμοποιήθηκε για την άλεση των δημητριακών και την άντληση νερού. Γνωστός απο τα αρχαία χρόνια, διαδόθηκε σημαντικά στον ευρωπαϊκό και ελληνικό χώρο.

Σελίδες