Δεκέμβριος 2014

Μείωση τελών σε Cosmote, Vodafone και Wind!

Μάλιστααα! Μείωση τελών ανακοίνωσαν σήμερα και οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της χώρας, η Cosmote, η Vodafone και η Wind. Η μείωση θα αφορά τα τέλη προς τα δίκτυα τους και η οποία θα ισχύσει από την προσεχή Πέμπτη, πρώτη μέρα του 2015.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Cosmote, το ισχύον τέλος τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο της από 0,01189 €/λεπτό θα μειωθεί σε 0,01103 €/λεπτό, ενώ για το δίκτυο του ΟΤΕ θα μειωθεί από 0,0735 λεπτά/λεπτό σε 0,0695 λεπτά/λεπτό Στις τιμές αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Ο Bill Gates υποστηρίζει την τεχνολογία αντιδραστήρα παλλαδίου

Η τεχνολογία του Χαμηλής Ενέργειας Πυρηνικού Αντιδραστήρα (Low energy nuclear reactor - LENR) και κατ επέκταση του παλλαδίου, έχει αρχίσει να αποκτά την προσοχή ενός από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο και πρωτοπόρου εφευρέτη νέων τεχνολογιών.

Σε μια πρόσφατη επίσκεψή του στην Ιταλία, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, επενδυτής και εφευρέτης Bill Gates δήλωσε πως εδώ και πολλά χρόνια πιστεύει στην ιδέα του LENR και πως είναι χρηματοδότης πολλών εταιρειών που αναπτύσσουν την τεχνολογία.

H Namco ανοίγει εστιατόριο με θέμα το Pac-Man

Ολοι λατρεύουν το Pac-Man. Ιδιαίτερα όσοι είναι γύρω στα 30. Αυτό σε συνδυασμό με το πως κάθε κομμάτι της ψυχαγωγίας έχει και το δικό του χώρο έκφρασης, π.χ. το Hard Rock Cafe για τους μουσικόφιλους, το Planet Hollywood για τους λάτρεις του κινηματογράφου, οδήγησε τους μάνατζερς της εταιρείας Namco να ανοίξουν ένα εστιατόριο με θέμα το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων, το Pac-Man, ένα αντίστοιχο θεματικό εστιατόριο.

15 ευρώ για κάθε Αμερικάνο που αγόρασε Pentium 4

Ύστερα από μαζική προσφυγή στην δικαιοσύνη,η εταιρεία κολοσσός στον τομέα κατασκευής επεξεργαστών Intel,υποχρεώθηκε να καταβάλλει 15 ευρώ σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες που αγόρασαν υπολογιστές με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Οι καταναλωτές κατήγγειλαν την Intel,για παραποίηση των tests επιδόσεων,ώστε να παρουσιάσει τον επεξεργαστή με δυνατότητες κατά πολύ ανώτερες από τις πραγματικές,με απώτερο σκοπό την διάθεση του στην αγορά με αρκετά υψηλότερη τιμή.

Το Pirate Bay εκλεισε! Ζήτω το Pirate Bay!!!

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο Pirate Bay και τους κατέσχεσε τους υπολογιστές!

Κι εκεί που όλοι θεώρησαν πως αυτό ήταν το τέλος, το τορεντάδικο isoHunt εμφανίστηκε από την αρχή με νέο σήμα, το σήμα του Pirate Bay!

Πολλά mirror sites του The Pirate Bay εμφανίστηκαν σαν συνεχιστές μόλις εξαφανίστηκε, όμως, αυτό είναι διαφορετικό. Μερικές εναλλακτικές δίνουν απλά μία κόπια του Pirate Bay χωρίς καινούριο υλικό.

Η εξήγηση του isoHunt’s για το The Old Pirate Bay είναι η εξής:

Τα πικάντικα φαγητά δημιουργούν έλκος;

Κατα καιρούς κυκλοφορούν διάφοροι μύθοι σχετικά με την διατροφή. Ένας από αυτούς είναι πως τα πικάντικα φαγητά δημιουργούν έλκος στο στομάχι.

Μύθος! Κανένα από τα μπαχαρικά δεν προκαλούν έλκη. Γιατί όμως έχει επικρατήσει αυτή η ψευδής αντίληψη γι αυτά, ενώ όλοι γνωρίζουν πως μοναδικός υπεύθυνος για το έλκος είναι το μικρόβιο του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού προκαλεί σχεδόν όλα τα έλκη, εκτός από αυτά που προκαλούνται από ορισμένα φάρμακα όπως η ασπιρίνη;

Το τρέιλερ της ταινίας "Μικρός Πρίγκιπας"

Επιτέλους! Ο εκπληκτικός ήρωας του γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, επιτέλους περνάει και στην μεγάλη οθόνη!

Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, ο Μικρός Πρίγκιπας, αφήνει για λίγο τον πλανήτη του, τον Β612 και επισκέπτεται την γη για μία ακόμα περιπέτεια.

Ο Μικρός Πρίγκιπας εκδόθηκε το 1943, όταν ο Σαιντ-Εξυπερύ, ο οποίος ήταν πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, έδωσε σε μία φίλη του την ιστορία σε χειρόγραφα λίγο πριν χαθεί για πάντα. Χρόνια αργότερα εκείνη αποφάσισε να τα εκδώσει.

Η Amazon δηλώνει πως οι αποστολές πακέτων με drones θα μπορεί να κοστίσει ακόμα και 20 λεπτά ανά πακέτο

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Amazon ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το Prime Air, μια υπηρεσία αποστολής δεμάτων με τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones). Πρόσφατα η ίδια εταιρεία άρχισε να αναρτεί αγγελίες προς εύρεση πιλότων γι αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Θα είναι όμως εφικτή η υπηρεσία δεδομένων των δυσκολιών του νομικού πλαισίου; Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης Raffaello D' Andrea πιστεύει πως είναι οικονομικά εφικτό να αποστέλλονται μικρά πακέτα με αυτό τον τρόπο.

Η Sony γιορτάζει τα 20 χρόνια του Playstation με την κυκλοφορία επετειακής κονσόλας

Η Sony, η ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών και τεχνολογίας, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει επετειακή έκδοση του Playstation για να γιορτάσει με αυτόν τον τρόπο τα είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης κονσόλας στην αγορά.

Η πρώτη κονσόλα πουλήθηκε στην Ιαπωνία στις 3 Δεκεμβρίου 1994. Αν και το μακρινό πια 1994, αρκετοί θεώρησαν, ότι είχαν τρελαθεί στην Sony όταν λάνσαραν το Playstation σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά βιντεοπαιχνιδιών και θεωρητικά είχαν δίκιο. Ποιος να το ήξερε όμως;...

Το Gangnam Style είναι τόσο δημοφιλές που έσπασε τον μετρητή του YouTube!

Το βίντεο του "Gangnam Style" έχει προβληθεί τόσες φορές που ούτε καν το ίδιο το youtube δεν μπορεί να τις μετρήσει.

Και όμως υπάρχει ακόμα κόσμος που βλέπει το "Gangnam Style", και έχουν ανεβάσει τα views του βίντεο σε περισσότερα από 2,15 δισεκατομμύρια από τη μέρα που ανέβηκε το 2012.

Ω ναι, καλά διαβάσατε, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

Σελίδες