Φεβρουάριος 2015

CarFi από την Huawei!

Η κινέζικη τεχνολογική εταιρεία Huawei, παρουσίασε ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο αξεσουάρ για το αυτοκίνητο. Πρόκειται για το Huawei CarFi, το οποίο μετατρέπει τα οχήματα σε κινούμενα WiFi hotspots και υποστηρίζει ταχύτητες 4G LTE (θεωρητικά έως 150Mbps) ενώ επιτρέπει την σύνδεση έως και 10 συσκευών.

Σε δυο χρόνια η πρώτη μεταμόσχευση κεφαλιού!

Ο γνωστός Ιταλός νευροχειρούργος Σέρτζιο Καναβέρο ανακοίνωσε πως απέχει μόλις δύο χρόνια από μία επιτυχημένη μεταμόσχευση κεφαλιού. Τι; Δεν γίνονται αυτά; Συνεχίστε το διάβασμα και δείτε και μόνοι σας.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Δρ.Καναβέρο, η “ κεφαλοσωματική αναστόμωση”, όπως αποκαλείται η μέθοδό του, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε δύο χρόνια με στόχο την παράταση της ζωής ανθρώπων που υποφέρουν από εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού και μυϊκού συστήματος, ή πάσχουν από προχωρημένες μορφές καρκίνου.

Επιτέλους: Αυτοκίνητο με 960 άλογα που κινείται μόνο με θαλασσινό νερό!

Λέγεται Quant e-Sportlimousine και είναι το πρώτο απόλυτο supercar, που κινείται αποκλειστικά με θαλασσινό νερό! Το εντυπωσιακό τετραθέσιο όχημα έκανε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2014. Φέρει την υπογραφή της εταιρείας Nanoflowcell AG, η οποία έχει έδρα στη Βαντούζ, στο Πριγκιπάτο του Λίχτενσταϊν.

Δείτε το καινούριο, ιδιαίτερο 20ευρω!

Στις εγκαταστάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη παρουσιάστηκε σήμερα από τον Μάριο Ντράγκι επισήμως το καινούριο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ.

Έτσι πιάνουν τους παράνομους χασισοκαλλιεργητές στην Ολανδία!

Τελικά το να είσαι παράνομος προϋποθέτει και λίγο μυαλό, αλλιώς δεν κάνεις καριέρα κακοποιού. Γιατί το λέω αυτό; Διαβάστε την συνέχεια και θα καταλάβετε:

Τα iPhone 6 δεν φέρνουν την ευτυχία! Το τσέκαρε ένας Κινέζος!

Ένας 28χρονος Κινέζος, προγραμματιστής στο επάγγελμα, θέλησε κατά την διάρκεια της Singles Day (την αντίστοιχη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τους Δυτικούς) να κάνει μία έκπληξη στην αγαπημένη του.

Έκανε λοιπόν μία εντυπωσιακά ακριβή πρόταση γάμου. Πολύ ακριβή. Γα την ακρίβεια, η πρόταση αυτή του κόστισε λίγο παραπάνω από 64.000 ευρώ. Πως τα ξόδεψε όλα αυτά για μια πρόταση γάμου; Δείτε:

Dr Vint Cerf: Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας όσο προλαβαίνετε!

Ο αντιπρόεδρος της Google, Dr Vint Cerf, μπορεί να βοήθησε στη δημιουργία του διαδικτύου, ωστόσο δε διστάζει να μιλήσει και για τους «κινδύνους» που συνοδεύουν τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Προειδοποίησε τους χρήστες του διαδικτύου να σώσουν ότι αρχεία θέλουν, να εκτυπώσουν όσες φωτογραφίες αν δε θέλουν να χάσουν, γιατί θεωρεί πως θα ξυπνήσουμε μια μέρα και όλα μας τα αρχεία θα έχουν χαθεί, για πάντα!

New York Times: 300.000.000 $ απέσπασαν hackers από τράπεζες

Δημοσίευμα του έγκριτου δημοσιογραφικού κολοσσού New York Times, φέρουν μια ομάδα από hackers να κατάφερε να κλέψει τουλάχιστον 300.000.000 $ από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, με τη χρήση κακόβουλου λογισμικού.

Τέλος για το CSI: Las Vegas. Το CSI: Cyber έρχεται…

Τα spin-off των CSI, έχουν κατακλύσει την μικρή οθόνη. Μέσα στο φθινόπωρο ανακοινώθηκε πως η φετινή σεζόν του CSI: Crime Scene Investigation θα αποτελείται από 18 επεισόδια, αντί για 22-24 όπως συνήθως γιατί επίκειται η έναρξη του CSI: Cyber, του νέου spin-off του franchise.

Το CSI: Cyber θα καταπιάνεται με τον σκοτεινό κόσμο του διαδικτύου και με τα ηλεκτρονικά εγκλήματα. Η πρώτη εισαγωγή στη νέα σειρά έγινε ήδη από το Νοέμβριο, όταν στο 6ο επεισόδιο του CSI:LV έκανε τη πρώτη της εμφάνιση η κυβερνο-ψυχολόγος και ειδική πράκτορας του FBI Avery Ryan.

Ποιος θα ελέγχει τον λογαριασμό σου στο Facebook αφού πεθάνεις;

Όλο και περισσότερο η ζωή μας ολόκληρη μπαίνει μέσα στα social media. Φωτογραφίες, βίντεο, προσωπικές απόψεις, δηλώσεις, σχόλια, κ.ο.κ. Έχεις αποφασίσει ποιος θα διαχειρίζεται τον λογαριασμό σου στο facebook αφού πεθάνεις;

Σελίδες