Μάρτιος 2015

Γαλλία: Θα παίρνουν δίπλωμα οδήγησης στα 14!

Και να πως ένας νόμος ανοίγει νέες αγορές. Η Γαλλία γίνεται η πρώτη χώρα παγκοσμίως που θα επιτρέψει στους 14χρονους να οδηγούν νόμιμα.

Αλλά, όχι το παλιό αυτοκίνητο των γονιών, όπως γίνεται κατα κόρον μέχρι τώρα με το πρώτο αυτοκίνητο των εφήβων, αλλά ένα “ελαφρύ τετράκυκλο”, όπως αναφέρει η εν λόγω τροπολογία.

Πέθανε στα 55 του χρόνια ο A.J. Pero, ο ντράμερ των Twisted Sister!

Δυστυχώς, πέθανε στα 55 του χρόνια ο A.J. Pero, ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος Twisted Sister.

Ο Pero άφησε την τελευταία του πνοή στο λεωφορείο με το οποίο περιόδευε η άλλη μπάντα που έπαιζε, οι Adrenaline Mob. Πήγαν να τον ξυπνήσουν κάποια στιγμή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τον πήγαν στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν πια να κάνουν τίποτα άλλο από το να ανακοινώσουν τον θάνατό του.

Προσκύνημα της Ιερής Παντόφλας!

Όλα τα είχαμε ακούσει, αυτό όμως μας ξεπέρασε. Ένας ιερέας στη Λεμεσό της Κύπρου,εβγαλε σε προσκύνημα,τις καφέ πλαστικές παντόφλες του γέροντα Παiσιου.

Όπως ήταν λογικό,η κίνηση αυτή του ιερέα,προκάλεσε έντονες αντιδράσεις,τόσο εκ μέρους της Μητρόπολης Λεμεσού,όσο και απ' τους πιστούς. Ο ευφάνταστος ιερέας φρόντισε να δικαιολογηθεί,τονίζοντας πως στο παρελθόν,έχει τεθεί σε δημόσιο προσκύνημα το ράσο του γέροντα Παίσιου, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση.

Ο ιερέας κλήθηκε σε απολογία.

Τι άλλο θα δούμε...

Αυτά είναι τα καλύτερα tablet της αγοράς!

Η αγορά είναι γεμάτη, μιας και πλέον, αντί για λάπτοπ, όλοι παίρνουν πλέον tablet. Μπορούμε να επιλέξουμε tablet σε διαφορετικά μεγέθη, διαφορετικό λειτουργικό, χρώμα, κτλ...

Όμως, οι τόσες επιλογές, ενδεχομένως να μπερδεύουν τους καταναλωτές που προσπαθούν να επιλέξουν tablet, ειδικά αυτούς που δεν έχουν ιδιαίτερη εξοικείωση με την τεχνολογία. Μαζέψαμε διάφορες αξιολογήσεις, τις συγκρίναμε, και βγάλαμε το δικό μας συμπέρασμα για το ποια είναι τα καλύτερα tablet της αγοράς.

Εθισμένα τα παιδιά με τα κινητά τους τηλέφωνα. 12χρονη προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της επειδή της πήρε το iPhone!

Ο εθισμός των παιδιών στην προεφηβεία και στην εφηβεία με την τεχνολογία τείνει να λάβει πολύ ανησυχητικές διαστάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας 12χρονης από το Κολοράντο των ΗΠΑ, η οποία προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της, και μάλιστα δύο φορές, επειδή την τιμώρησε και της πήρε το iPhone.

Μία 50αρα με κορμί «κόλαση».

Μπορεί να κοντεύει τα 50 της χρόνια, το κορμί της όμως έχει άλλη άποψη και μπορεί να συναγωνιστεί άνετα με κάποια που έχει τα μισά της χρόνια.

Ο λόγος φυσικά για την Sarah Jessica Parker, την δημοφιλή ηθοποιό και μία εκ των πρωταγωνιστριών της τηλεποτικής σειράς που έσπασε ταμεία, του Sex and the City. Παρόλου που πλησιάσει τα 50, το κορμί της ισούται άνετα με δύο 20άρες και η ίδια δεν διστάσει να επιδείχνει με καμάρι.

Tags: 

Ατύχημα σε συναυλία των Maroon 5.

Τελικά, όλα μπορούν να συμβούν σε μία συναυλία. Μία νεαρή κοπέλα βρέθηκε στο Τορόντο για να παρακολουθήσει μία συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος Maroon 5.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο τραγουδιστής Adam Levine, πέταξε το μικρόφωνο του κάτω, το οποίο όμως αναπήδησε και κατέληξε στο κεφάλι της άτυχης Stephanie.

Mόλις ο Adam Levine αντιλήφθηκε τί είχε συμβεί, έτρεξε αμέσως και ζήτησε συγνώμη απο την κοπέλα, η οποία τον κοιτούσε αποσβωλομένη, καθώς είχε σταματήσει ένα ολόκληρο σόου για να βεβαιωθεί πως είναι καλά!

Tags: 

Απεβίωσε ο Andy Fraser των Free.

Ο Andy Fraser, ο θρυλικός μπασίστας του ροκ γκρουπ των 70s, «Free», πέθανε σε ηλικία 62 ετών, νικημένος από το AIDS και την επάρατη νόσο. Ο Fraser, ο οποίος συμμετείχε στην συγκραφή της μεγάλης επιτυχίας του συγκροτήματος «All right now», άφησε την τελευταία του πνοή στην Καλιφόρνια, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο μουσικός γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1952 και εκτός από τους Free, γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία και με τους John Mayall & the Bluesbreakers και τους Sharks. Τη δεκαετία του ’80 διαγνώσθηκε με τον ιό HIV και ένα είδους καρκίνου που ονομάζεται «Kaposi’s Sarcoma».

Tags: 

Νέο τρέιλερ της σειράς Game of Thrones για την 5η σεζόν

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία καθώς μόλις ένας μήνας μας χωρίζει από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 5ης σεζόν της σειράς Game of Thrones.

Ένα βίντεο σχεδόν δύο λεπτών έδωσε στη δημοσιότητα το ΗΒΟ σε event της Apple και ήταν αρκετό για να εντείνει ακόμα περισσότερο την αγωνία του κοινού, καθώς πια, τα βιβλία και τα επεισόδια κυκλοφορούν παράλληλα και δεν ξέρει κανείς τι πρόκειται να δούμε στην συνέχεια.

Για τους φανατικούς που δεν θέλουν να χάσουν ούτε μία μέρα, η πρεμιέρα είναι στις 12 Απριλίου.

Δείτε το τρέιλερ που σας λέγαμε:

Harrison Ford: Συνετρίβη το αεροπλάνου του και νοσιλεύεται!

Ο διάσημος ηθοποιός Harrison Ford, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από συντριβή του μονοκινητήριου αεροπλάνου του.

Ο Ford, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκε σοβαρά από τη συντριβή του μικρού αεροπλάνου το οποίο πιλοτάριζε ο ίδιος. Κανείς δεν ξέρει ακόμα το τι έγινε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ford έχασε τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της απογείωσης από ένα γήπεδο γκολφ στο Los Angeles, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να πέσει.

Σελίδες