Ιούλιος 2015

Η Samsung προχωρά σε μείωση τιμών λόγω μη ζήτησης!

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μια τέτοια κίνηση μετά την ανακοίνωση των πωλήσεων των Galaxy S6 και Galaxy S6 edge. Τα έσοδα της Samsung για το δεύτερο τρίμηνο του 2015 έπεσαν κατά 4%, φτάνοντας οριακά τα 5.9 δισ. δολάρια, ενώ πολύ μεγάλη μείωση σημείωσε το τμήμα φορητών συσκευών της εταιρείας με 2.4 δισ. έσοδα έναντι 3.8 την περσινή χρονιά.

Πως να κάνετε το αυτοκίνητό σας ΚΙΤΤ

Ενώ ακόμα περιμένουμε τα υπεραυτοκίνητα που θα μπορούν να μας μιλάνε, ένας απλός φορτιστής κινητού, μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στο στόχο.

Το ThinkGeek λοιπόν μας έφερε την δικιά μας μονάδα KITT που χρησιμοποιείται και ως φορτιστής συσκευών αυτοκινήτου. Μπαίνει στη 12βολτη υποδοχή του αναπτήρα, και μπορεί να φορτίσει μέχρι 2 usb συσκευές. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι τα καλώδια σύνδεσης.

NASA: Βρέθηκε παρόμοιος πλανήτης με την Γη μας!

Και το όνομα αυτού Kepler 452b! Να σας πω την αλήθεια, περίμενα ένα πιο... ανθρώπινο όνομα για έναν πλανήτη που, όπως ανακοίνωσε η NASA, μπορεί να είναι και κατοικήσιμος.

Η NASA ανακοίνωσε πως το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ ανακάλυψε ένα πλανήτη παρόμοιο με τον δικό μας. Για την ακρίβεια, ο Kepler 452b μοιάζει περισσότερο με τη Γη από όποιον άλλο πλανήτη που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα.

Updates μέχρι το 2025 για τα Windows 10!

Όπως έχουμε ήδη δει, όλα τα προϊόντα των Windows έχουν πολύ συγκεκριμένο κύκλο ζωής. Ξεκινάει από την ώρα που θα διατεθεί και τελειώνει όταν η Microsoft αποφασίσει να σταματήσει την υποστήριξη του.

Γνωρίζοντας ημερομηνίες κλειδιά για τον συγκεκριμένο κύκλο ζωής, οι εταιρείες και οι χρήστες μπορούν να πάρουν συγκεκριμένες αποφάσεις, που είτε αφορούν στην αναβάθμιση του λογισμικού, είτε σε αλλαγές που πρέπει να κάνουν στο λογισμικό τους.

Πενθεί η Nintendo: Πέθανε ο διευθύνων σύμβουλος της

Άλλος ένας άνθρωπος που μας στοίχειωσε τα παιδικά μας πέθανε άξαφνα. Μπορεί να μην τον ξέραμε, αλλά το έργο του άλλαξε τις ζωές όλων μας. Ο διευθύνων σύμβουλος της Nintendo, Σατόρου Ιβάτα έσβησε, σε ηλικία μόλις 55 ετών, από καρκίνο.

Ο Ιβάτα γεννήθηκε το 1959, στο Σάππορο του Χοκάιντο της Ιαπωνίας. Σπούδασε επιστήμη των υπολογιστών στο Tokyo Institute of Technology ενώ ταυτόχρονα δούλευε στην HAL Laboratory, ως game developer, εταιρεία που συχνά συνεργάζεται με την Nintendo.

17χρονος χάκερ έχει κάνει 50.700 επιθέσεις στο ίντερνετ αλλά συνελήφθη!

Ένας 17χρονος Φινλανδός, ο οποίος κατηγορήτο για δεκάδες χιλιάδες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, κρίθηκε από δικαστήριο της χώρας του. Ο 17χρονος είχε στοχοποιήσει μεταξύ άλλων το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ αλλά και το MIT.

Samsung: Προβλέπονται μειωμένα κέρδη για 7η συνεχή φορά!

Η Κορεάτικη εταιρεία κολοσσός στον τομέα της τεχνολογίας Samsung, ανακοίνωσε πως αναμένει για 7η συνεχόμενη φορά να παρουσιάσει μείωση κερδών και στην δεύτερη τριμηνιαία οικονομική έκθεση της.

Εκτιμάται πως τα λειτουργικά της έσοδα δεν πρόκειται να φτάσουν τις προσδοκίες των αναλυτών για 6.1000.000.000 δολλάρια για το τελευταίο τρίμηνο, που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Λειτουργικός LEGO εκτυπωτής, τυπώνει το λογότυπο της LEGO!

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε έναν πραγματικά λειτουργικό εκτυπωτή φτιαγμένο από Lego να τυπώνει. Μέχρι τώρα, έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε τους 3D εκτυπωτές για να τυπώσουμε εντυπωσιακά αντικείμενα, όπως τεχνητά μέλη.

Αλλά οι φανατικοί των παιχνιδιών LEGO διαθέτουν αστείρευτη φαντασία και το έχουν αποδείξει επανειλημμένως. Αυτή τη φορά κατασκεύασαν έναν 3D εκτυπωτή που τυπώνει αποκλειστικά με τουβλάκια LEGO ότι εικόνα του δώσεις.

Δεν μας πιστεύετε; Δείτε το βίντεο.