Δεκέμβριος 2015

Πρώτο στο πειρατικό "κατέβασμα" το Game of Thrones.

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο "κατεβασμένα" σήριαλ βρίσκεται η δημοφιλής ξένη σειρά που ακούει στο όνομα Game of Thrones και μετράει πλέον εκατομμύρια φανς ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσιεύσεις, περισσότεροι απο 14.4 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν μέσω Τόρεντ όλη την πέμπτη σεζόν και αναμένουν πώς και πώς να κάνει το ντεμπούτο της η έκτη.

Tags: 

Ήρθε το άθραυστο κινητό της Motorola.

Με ένα νέο smartphone θα εγκαινιάσει το νέο έτος η Motorola, προσφέροντας τους χρήστες της τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν ένα κινητό το οποίο είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσει!

Πρόκειται φυσικά για το Moto X Force, το οποίο είναι το 3ο κατά σειρά Moto X κινητό που κατασκευάζει η εταιρεία. Το smartphone αυτό, εκτός απο πλήρως λειτουργικό και - όπως αναφέραμε - πρακτικά άθραυστο, είναι πολύ όμορφο αισθητικά και διαθέτει πολλές εξτρά λειτουργίες.

Tags: 

ChiChi: Η εφαρμογή μέτρησης...στήθους!

Μία νέα εφαρμογή για smartphone έκανε μόλις την εμφάνιση της και έχει ήδη μαζέψει ποικίλα σχόλια σχετικά με την φύση της.

Το ιδιαίτερο αυτό app έρχεται – απο πού αλλού – απο την Ιαπωνία, όπου μία ομάδα προγραμματιστών σκέφτηκε αυτό που είχε σκεφτεί κανείς. Δημιούργησε ένα app το οποίο μετράει το γυναικείο στήθος και ενημερώνει την ενδιαφερόμενη χρήστρια ακριβώς τί νούμερο σουτιέν πρέπει να αγοράσει.

Tags: 

Κάμερα που βλέπει τα blind spots

Μία νέα δημιουργία έρχεται απο μία ομάδα ερευνητών της Βρετανίας, οι οποίοι προχώρησαν στο άκρως καινοτόμο βήμα και δημιούργησαν μία ειδική κάμερα, η οποία έχει τη δυνατότητα να δώσει εικόνα ακόμα και για αντικείμενα τα οποία βρίσκονται σε γωνίες - σε σημεία δηλαδή που δεν υπάρχει ορατή πρόσβαση.

Tags: 

Χρήστης μηνύει την Apple για του σβήστηκαν όλες οι φωτογραφίες.Aplle

Με μήνυση απαντά στην Apple ένας 68χρονος συνταξιούχος, διότι όπως υποστηρίζει, απευθύνθηκε σε ένα κατάστημα της εταιρείας για μία μικροβλάβη που παρουσίασε η συσκευή του τηλεφώνου του και του το επέστρεψαν άδειο απο αρχεία και φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τον Derc White, όλες οι επαφές και οι φωτογραφίες που είχε αποθηκεύσει στο κινητό χάθηκαν μονομιάς, γεγονός που τον εξόργισε διότι στη συγκεκριμένη συσκευή είχε τοποθετήσει κάθε ανάμνηση απο όλη του ζωή, σε μία προσπάθεια να μετατρέψει σε virtual μορφή ο,τι είχε στη διάθεση του.

Tags: