Απρίλιος 2017

Τα refurbished Galaxy Note 7 βγαίνουν στην αγορά στις 7 Ιουνίου

Η συσκευή που με τις κατασκευαστικές της ατέλειες κόντεψε να «πυρπολήσει» την Samsung τελικά επανέρχεται στην κορεατική αγορά με μικρότερης χωρητικότητας μπαταρία και σαφώς χαμηλότερη τιμή διάθεσης....

Ξεκινούν οι πωλήσεις του Nokia 3310 νέας γενιάς στην Ευρώπη

Οι φίλοι του θρυλικού Nokia 3310 θα μπορούν να το αποκτήσουν από την επόμενη εβδομάδα στην Ευρώπη, σε ελαφρώς αυξημένη τιμή.

Τα κομπιούτερ μπλοφάρουν καλύτερα στο πόκερ

Ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης με την ονομασία Lengpudashi νίκησε μια ομάδα έξι παικτών πόκερ σε ένα πενθήμερο διαγωνισμό στην Κίνα και κέρδισε 290.000 δολάρια.

Απατεώνες χρησιμοποιούν προφίλ νεκρών ανθρώπων στο Facebook

Το να χάνει κανείς έναν δικό του άνθρωπο είναι από μόνο του μία εξαιρετικά οδυνηρή εμπειρία. Το να χρειάζεται στη συνέχεια να διαχειριστεί τα προφίλ του στα social media, είναι επίσης μία δύσκολη κατάσταση, που κάποιοι απατεώνες φροντίζουν να εκμεταλλευτούν.

Το Twitter αλλάζει την προεπιλεγμένη εικόνα προφίλ του αυγού

Μία νέα προεπιλεγμένη φωτογραφία ουδέτερου φύλου σκοπεύει να εισαγάγει σύντομα η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter, σε μια προσπάθεια «προτροπής της αυτό-έκφρασης». Για τον λόγο αυτόν, το Twitter εγκαταλείπει το άβαταρ του «αυγού», το οποίο εμφανίζεται τα τελευταία 7 χρόνια σε κάθε νέο λογαριασμό που ανοίγεται.

Νέα έκδοση 6.8 από το Viber εμπλουστισμένη με νέα, ελκυστικά χαρακτηριστικά!

Το Viber - μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας παγκοσμίως, ανακοίνωσε τη νέα έκδοση 6.8, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη τόσο για iOS, όσο και Android πλατφόρμες.