Αύγουστος 2012

Mεξικό: Ο Ομπραδόρ αμφισβητεί την απόφαση του ...

Παρά την απόφαση του Ανώτατου Εκλογικού Δικαστηρίου της χώρας με την οποία επικυρώθηκε η νίκη του Ενρίκε Πένια Νιέτο στις προεδρικές εκλογές του Μεξικού, ο Ομπραδόρ, ο δημοφιλής υποψήφιος της αριστεράς και πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού, εξακολουθεί να αμφισβητεί τα αποτελέσματα της αναμέτρησης του Ιουλίου και να κατηγορεί τον αντίπαλο του για εξαγορά ψήφων και πληρωμή τηλεοπτικών δικτύων με «βρώμικο χρήμα».

Παραδόθηκε από την ΕΛΒΟ στον ΕΣ ο πρώτος ...

Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων ABE (ΕΛΒΟ ΑΒΕ) παρέδωσε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το πρώτο Ρυμουλκό Αρματοφορέα OSHKOSH M911 το οποίο ανακατασκευάστηκε στις εγκαταστάσεις της. Η σχετική σύμβαση, η οποία υπογράφηκε μεταξύ της ΕΛΒΟ και των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τον Δεκέμβριο του 2011,  αφορά την ανακατασκευή 77 Ρυμουλκών  Αρματοφορέων OSHKOSH με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης 30 μήνες. Τα οχήματα, μετά την παραλαβή τους από την ΕΛΒΟ, αποσυναρμολογούνται πλήρως και υποβάλλονται  σε εξονυχιστικούς ελέγχους από το έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό της εταιρείας.

Πήρε Τζιωρτζιόπουλο ο Θρασύβουλος

 

Στην απόκτηση του Σταύρου Τζιωρτζιόπουλου προχώρησε την Πέμπτη ο Θρασύβουλος.

 

Μια μέρα μετά την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας από τον Στάθη Σταθόπουλου, η ομάδα της Φυλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Σταύρου Τζιωρτζιόπουλου."Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Τζιωρτζόπουλου. Ο πολύπειρος άσος υπέγραψε στον σύλλογο τηε Φυλής συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
 

Eνα δυνατό μήνυμα

Eνα δυνατό μήνυμαTo Λονδίνο υποδέχθηκε χθες, σε μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης στο Ολυμπιακό Στάδιο, τους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Η ελληνική αποστολή παρήλασε στην 61η θέση μεταξύ 166 χωρών με σημαιοφόρο τον Χρήστο Ταμπαξή. Στα αγωνιστικά, σήμερα, ο Γιάννης Κωστάκης στην κολύμβηση (13.55) και η Αννα Τζήκα στην τοξοβολία (16.00) θα ανοίξουν την αυλαία των ελληνικών συμμετοχών.

Η οικονομική κρίση επίκεντρο της ευρωπαϊκής ...

Διάλογος για την οικονομική κρίση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες με πρωτοβουλία της Επιτροπής Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τη συμμετοχή του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Μάριο Ντράγκι, του προέδρου του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, καθώς και των Επιτρόπων που είναι αρμόδιοι για τις Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες και τα Οικονομικά Θέματα, Μισέλ Μπαρνιέ και Όλι Ρεν, αντίστοιχα.Οι τέσσερις άνδρες θα συζητήσουν με τα μέλη της ευρωβουλής από τις 17:45 ως τις 20:00 (18:45 ως 22:00), σύμφωνα με το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.Ο Ντράγκ

Ελεύθερα τα «καθαρά» Ι.Χ. από τη Δευτέρα στον Δακτύλιο

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, τίθεται και πάλι σε ισχύ το μέτρο του Δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας, που εφέτος περιλαμβάνει ορισμένες διαφοροποιήσεις κυρίως όσον αφορά τα νέα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.
Στον «πράσινο» πλέον Δακτύλιο, τα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ για όλα τα υπόλοιπα οχήματα θα ισχύει κανονικά το μέτρο της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των μονών ζυγών, όπως και σήμερα.

Συνάντηση Σαμαρά - Στουρνάρα

28-08-2012 20:19:27

 Ο πρωθυπουργός συναντάται αυτήν την ώρα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με θέμα συζήτησης το κλείσιμο των μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ, τα οποία θα συζητήσει ο κ. Σαμαράς την Τετάρτη με τους κυβερνητικούς εταίρους. Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα ειδικά μισθολόγια, η οριστικοποίηση των περικοπών δαπανών της διετίας 2013-2014, οι αποκρατικοποιήσεις, οι προαπαιτούμενες δράσεις που ζητεί η τρόικα, αλλά και θέματα σχετικά με την κατάσταση των ταμειακών διαθεσίμων και την πορεία των φορολογικών εσόδων.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Κουΐνσι και Μπουμσόνγκ

Χωρίς τους Κουΐνσι και Μπουμσόνγκ θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τη Μάλαγα, αντίθετα ο Κατσουράνης είναι ετοιμοπόλεμος.

Ανοδικά κινείται η τιμή του μπρεντ

Περισσότερο από ένα δολάριο ανατιμήθηκε σήμερα το πετρέλαιο μπρεντ, η τιμή του οποίου άγγιξε τα 115 δολάρια/βαρέλι εν μέσω των ανησυχιών για την τροπική καταιγίδα «Ισαάκ», η οποία απειλεί τις υπεράκτιες μονάδες εξόρυξης πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού.
Μετά τις 11.00 (ώρα Ελλάδος), η τιμή του πετρελαίου μπρεντ διαμορφωνόταν στα 114,75 δολάρια/βαρέλι, καταγράφοντας κέρδη της τάξης του 1,16%. Την ίδια ώρα, το αμερικανικό αργό ενισχυόταν στα 96,96 δολάρια/βαρέλι, σημειώνοντας άνοδο της 0,81%.

"Πιστεύω ότι βάζει τα δυνατά του" δήλωσε η ...

«Πιστεύω ότι βάζει τα δυνατά του», απάντησε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ σε ερώτηση εάν εμπιστεύεται τον Αντώνη Σαμαρά, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης «θερινής» συνέντευξής της στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD.Η κ. Μέρκελ πρόσθεσε πάντως ότι «χάθηκε πολλή αξιοπιστία τα τελευταία δυόμισι χρόνια» και για αυτό, είπε, «κάθε μέρα μετράει για να ενισχυθούν οι προσπάθειες και να εφαρμοστούν πραγματικά τα υπεσχημένα».«Είπα ότι τα λόγια πρέπει να ακολουθήσουν πράξεις.

Σελίδες