Σεπτέμβριος 2012

Μπάσκετ: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάκτησε το τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι»

Με πρωταγωνιστή τον Μίλος Τεόντοσιτς (12 πόντους, 6 ασίστ) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε άνετα 82-65 της Λοκομοτίβ Κούμπαν και πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι», όπου συμμετείχε και ο Ολυμπιακός.
Ο Νικ Καλάθης ήταν ο κορυφαίος των ηττημένων με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Αξιολογήστε το
Ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο άρθρο;

Οι αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων

Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο της νέας κλίμακας φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, που άρχισαν να επεξεργάζονται οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, προβλέπεται η  καθιέρωση τεσσάρων (αντί για οκτώ σήμερα) κλιμακίων. Το αφορολόγητο παραμένει στα 5.000 ευρώ και τα επόμενα 7.000 ευρώ εισοδήματος (5.000-12.000) φορολογούνται με συντελεστή 10%.

Ενοχος ο Αυστραλός που διέκοψε τον κωπηλατικό αγώνα Οξφόρδης-Κέμπριτζ

Ένοχο στην κατηγορία διατάραξης της δημόσιας τάξης έκρινε δικαστήριο του Λονδίνου τον Αυστραλό Τρέντον Όλντφιλντ, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο είχε διακόψει τον παραδοσιακό αγώνα κωπηλασίας των πανεπιστημίων Κέμπριτζ και Οξφόρδης, όταν βούτηξε στα νερά του Τάμεση.Το δικαστήριο, πάντως, δεν αποφάσισε την ποινή. Αυτό αναμένεται να συμβεί ως τις 19 Οκτωβρίου, και όπως είπε ο αρμόδιος δικαστής δεν αποκλείεται αυτή να είναι ακόμη και φυλάκιση.

Πρόβλημα με Μπουμσόνγκ, ατομικό οι Σο, Φουρλάνος

 

Μέσα στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, προέκυψε και θέμα με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σο, Φουρλάνος.

 

Δύο συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο

24-09-2012 21:49:41

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, στην περιοχή της Πολίχνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης – Ευκαρπίας, 45χρονος Έλληνας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 131.341,37 ευρώ.Για τον ίδιο λόγο, οδηγήθηκε στο τμήμα και ένας 61χρονος Έλληνας στον Εύοσμο για χρέη ύψους 63.818,71 ευρώ.Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μικτές τάσεις στη Wall Street

Μεικτές τάσεις διαμορφώθηκαν στους δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου, με το Dow Jones να καταγράφει πτώση, καθώς υποχώρησε η αρχική αισιοδοξία για την Ισπανία, ενώ ανοδικά έκλεισε ο δείκτης Nasdaq. Ειδικότερα, με απώλειες 0,13% έκλεισε ο δείκτης Dow Jones, στις 13.579 μονάδες, ενώ αντίστοιχη άνοδο 0,13% κατέγραψε ο δείκτης Nasdaq των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας. Με οριακές απώλειες 0,02% έκλεισε ο δείκτης S&P-500, στις 1.460 μονάδες.

Σελίδες