Σεπτέμβριος 2015

Fortunetelling: Η νέα εφαρμογή του Google

Το μέλλον, ως γνωστόν, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Πόσο ωραίο θα ήταν όμως να έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τί θα συμβεί σε μία ώρα, σε μία εβδομάδα ή ακόμα και σε έναν μήνα απο τώρα;

Η Google αποφάσισε να φροντίσει γι'αυτό και δημιούργησε την εφαρμογή Fortunetelling, η οποία είναι έτοιμη να δώσει όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα μας. Η μήπως όχι;

Tags: 

Πώς να κάνετε τη μπαταρία του κινητού σας να κρατήσει περισσότερο.

Μπορεί τα κιντά τηλέφωνα νέα γενιάς να είναι σχεδόν τέλεια, όμως οι συνεχόμενες προσθήκες και οι εξελιγμένες εφαρμογές που κυκλοφορούν, ίσως είναι υπαίτια για την μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού σας.

Μπορείτε όμως, με μερικούς πανεύκολους τρόπους, να κάνετε μεγάλη οικονομία και να μπορέσετε να σώσετε μερικές ώρες ζωής απο τη μπαταρία σας, έτσι ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ, ειδικά όταν βρίσκεστε στο δρόμο και δεν μπορείτε να το φορτίσετε πουθενά

Tags: 

Μία συσκευή ιδανική για όσους είναι κολλημένοι στην κίνηση για πολλές ώρες.

Σας τυχαίνει συχνά να είστε κολλημένοι στην κίνηση λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρέωσεων και ξαφνικά να σας πιάνει μια απίστευτη πείνα, με αποτέλεσμα να ψάχνετε ένα μέρος για να πάρετε κάποιο σνακ;

Μία ομάδα Ιρανών ερευνητών δημιούργησαν μία πολύ ιδιαίτερη συσκευή, που πιθανότατα να βρείτε αρκετά ενδιαφέρουσα, ειδικά αν είστε φαν των μπιφτεκιών...! Και θα καταλάβετε αμέσως τί εννοούμε με αυτό!

Tags: 

Ηλεκτρική σκούπα που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια!

Όλα αυτά τα χρόνια, οι απανταχού νοικοκυρές (και όχι μόνο) έχουν το κεφάλι τους ήρεμο καθώς απο τότε που μπήκε η ηλεκτρική σκούπα στις ζωές μας, πολλά πράγματα έγιναν αμέσως πολύ πιο εύκολα.

Μέσα σε λίγο χρόνο και χωρίς να καταβάλλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, μπορείς να έχεις σκουπίσει όλο το σπίτι, να έχεις καθαρίσει τα χαλιά και απολαμβάνεις ήδη το καφεδάκι σου.

Tags: 

Εφαρμογή για όσους φοβούνται τα τρένα.

Ένα νέο application ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούντο του και αναμένεται να σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς σκοπός του είναι να κάνει λίγο πιο εύκολη την κατάσταση για τους επιβάτες που φοβούνται να ταξιδέψουν ή ακόμα και να μπουν μέσα σε ένα τρένο.

Η εφαρμογή αυτή ονομάζεται Trainbeat και θα δίνει τη δυνατότητα στους υπεύθυνους να γνωρίζουν αν κάποιος επιβάτης νιώσει φόβο ή αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Tags: 

Έρχεται το Apple TV 4!

Η επόμενη γενιά της Apple TV θα ανακοινωθεί επίσημα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, όμως έγκυρες πηγές έχουν αρχίσει να διαρρέουν πολλές πληροφορίες όσον αφορά με την τιμή, την διαθεσιμότητα καθώς και το συνολικό πλάνο της εταιρείας.

Tags: 

Πήρε αποζημίωση γιατί έχει αλλεργία στο...Wi-Fi.

Την αποζημίωση των 800 ευρώ μηνιαίως για τρία ολόκληρα χρόνια θα λάβει μία 39χρονη γυναίκα απο τη Γαλλία, η οποία ισχυρίζεται πως είναι αλλεργική στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και αυτό της προκαλεί έντονη δυσφορία.

Ο λόγος για την Martine Richard, η οποία ,όπως δήλωσε, αναγκάστηκε να παραιτηθεί απο τη δουλειά της καθώς της ήταν αδύνατο να εργαστεί εξαιτίας της ενόχλησης απο τα ηλεκτρομαγνητικα κύματα.

Tags: