Άκουσε …Adele και ξύπνησε από κώμα

Οι αμέτρητοι fan της Adele έχουν έναν ακόμα λόγο να καμαρώνουν για αυτήν: ένα τραγούδι της κατάφερε να ξυπνήσει ένα κοριτσάκι από κώμα.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Μεγάλη Βρετανία: Ένα εφτάχρονο κορίτσι, η Charlotte Neve, υπέφερε από έναν σπάνιο τύπο εγκεφαλικής αιμορραγίας, που την ανάγκασε να παραμείνει σε κώμα, μετά από δυο χειρουργικές επεμβάσεις. Οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι και είπαν στη μητέρα της, Leila, ότι τα πράγματα μάλλον δεν θα πήγαιναν καλά για το κοριτσάκι.
Παρ’ όλα αυτά, η Leila δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να ελπίζει. Και καλά έκανε, γιατί μια μέρα που άκουγε στο ραδιόφωνο το τραγούδι της Adele “Rolling In The Deep”, που αγαπούσε πολύ η κόρη της και άρχισε να το τραγουδάει, είδε έκπληκτη την Charlotte να χαμογελάει.
«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε η Leila στην εφημερίδα Telegraph. «Ήταν η πρώτη φορά που αντέδρασε σε κάτι από τότε που μπήκαμε στο νοσοκομείο. Οι νοσοκόμες μου είπαν να συνεχίζω να της τραγουδάω και εκείνη συνέχισε να χαμογελάει, ήταν σαν να την ξεκλείδωσα και από τότε κάθε μέρα ήταν και καλύτερα», είπε η πανευτυχής μητέρα.
Δυο μέρες μετά, η μικρή Charlotte άρχισε να μιλάει και σηκώθηκε από το κρεβάτι. Αν και ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως, έχει επιστρέψει στο σπίτι της και στις δραστηριότητές της και κάθε μέρα είναι όλο και καλύτερα.

Tags: