Ιούλιος 2020

Ο διευθυντής hardware της Intel αποχωρεί από την εταιρεία

Ο εκτελεστικός υπεύθυνος για σχεδόν όλο το υλικό της Intel, επικεφαλής μηχανικός Dr. Venkata (Murthy) Renduchintala, αποχωρεί από την εταιρεία στις 3 Αυγούστου, ανακοίνωσε η Intel τη Δευτέρα.

Η αποχώρησή του έρχεται μαζί με την ανακοίνωσης της Intel ότι τα τσιπάκια 7nm επόμενης γενιάς καθυστερούν τουλάχιστον έως το 2022, και μετά από χρόνια καθυστερήσεων για τους επεξεργαστές 10nm της εταιρείας, οι οποίες εμπόδισαν τις εξελίξεις για μεγάλο μέρος της βιομηχανίας φορητών υπολογιστών. Η Intel δεν ανέφερε έναν συγκεκριμένο λόγο για την αναχώρηση του Ρεντουτσίνταλα.

Το Virtual dating ακμάζει αλλά οι «daters» λένε ότι δεν είναι αρκετό

Οι εφαρμογές γνωριμιών έχουν στραφεί σε εικονικά ραντεβού τους τελευταίους μήνες. Το Tinder ξεκινά βιντεοκλήσεις και πρόσθεσε μια λειτουργία που ονομάζεται Global Mode, η οποία σας επιτρέπει να ταιριάζετε με άτομα σε όλο τον κόσμο. Η Hinge κυκλοφόρησε ένα εικονικό σήμα γνωριμιών που οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν στα προφίλ τους για να δείξουν ότι είναι διαθέσιμοι για ένα εικονικό ραντεβού και το Bumble επέκτεινε επίσης το πόσο μακριά μπορούν να ταιριάζουν οι χρήστες και κατέστησε δυνατή την αποστολή ηχητικών σημειώσεων εντός της εφαρμογής.

Η Google επιβεβαιώνει το νέο έξυπνο ηχείο Nest με επίσημη φωτογραφία και βίντεο

Η Google ανταποκρίθηκε στην ακούσια αποκάλυψη ενός νέου έξυπνου ηχείου Nest μέσω ρυθμιστικών αρχειοθετήσεων, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξή του. Η εταιρεία μόλις έστειλε μια επίσημη φωτογραφία της συσκευής, αναφερόμενη σε αυτήν μόνο ως «τι δουλεύει η ομάδα της Nest από το σπίτι.»

Το ηχείο είναι κάπου μεταξύ του Nest Mini και του μεγαλύτερου Google Home Max, με παρόμοια ικανότητα να στέκεται κάθετα. Η εικόνα δείχνει ότι είναι τυλιγμένο σε μπλε ύφασμα, ενώ οι φωτογραφίες από την αρχειοθέτηση απεικονίζουν ένα πιο ουδέτερο γκρι σχέδιο.