Ιανουάριος 2021

Η Google απειλεί να αφαιρέσει τη μηχανή αναζήτησης από την Αυστραλία εάν τεθεί σε ισχύ ο νέος νόμος

Η Google απειλεί να αποσύρει τη μηχανή αναζήτησης από μια ολόκληρη χώρα - την Αυστραλία - εάν τεθεί σε ισχύ ένας προτεινόμενος νόμος που θα αναγκάσει την Google να πληρώσει εκδότες ειδήσεων για το περιεχόμενό τους.

"Εάν αυτή η έκδοση του Κώδικα επρόκειτο να γίνει νόμος, δεν θα μας έδινε καμία πραγματική επιλογή παρά να σταματήσουμε να κάνουμε την Αναζήτηση Google διαθέσιμη στην Αυστραλία", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Google Australia και της Νέας Ζηλανδίας Mel Silva στην Επιτροπή Οικονομικής Νομοθεσίας της Γερουσίας της Αυστραλίας σήμερα.

Το πιο ανθεκτικό tablet «στρατιωτικής ποιότητας» της Samsung φτάνει στις ΗΠΑ ξεκινώντας από 489 $

Το Samsung Galaxy Tab Active 3, που ανακοινώθηκε παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, είναι τώρα διαθέσιμο στις ΗΠΑ ξεκινώντας από 489,99 $. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό tablet Android 8 ιντσών που έχει σχεδιαστεί κυρίως για κατασκευαστικές, λιανικές και εργασιακές τοποθεσίες, με βαθμολογία αντοχής στο νερό και τη σκόνη IP68. Η Samsung λέει ακόμη ότι πέρασε δοκιμές σε 23 περιβαλλοντικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων κραδασμών και μεγάλου υψομέτρου, για να πληροί το στρατιωτικό επίπεδο MIL-STD-810.

Η αξία του Roblox εκτοξεύθηκε επτά φορές κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την διαδικτυακή πλατφόρμα παιχνιδιών για παιδιά Roblox έχει δει την αξία της να εκτοξεύεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Την Τετάρτη, η Roblox συγκέντρωσε 520 εκατομμύρια δολάρια σε ιδιωτικό κεφάλαιο, η οποία αποτίμησε την εταιρεία στα 29,5 δισεκατομμύρια δολάρια, μια επταπλάσια αύξηση από τον Φεβρουάριο του 2020.

Η Roblox δήλωσε ότι θα προχωρήσει επίσης με μια λίστα μετοχών των ΗΠΑ, αφού καθυστέρησε την κίνηση πέρυσι.