Ιούλιος 2021

Η νέα ενημέρωση PS5 beta της Sony διορθώνει ένα από τα πιο ανόητα ελαττώματα της

Η πρώτη σημαντική ενημέρωση συστήματος για το PlayStation 5 της Sony έρχεται σε μορφή beta σήμερα, επιτρέποντάς σας τελικά να επεκτείνετε τα 667 GB του αποθηκευτικού χώρου της κονσόλας προσθέτοντας τον δικό σας PCIe Gen 4 SSD, δοκιμάζοντας νέες επιλογές διεπαφής χρήστη και επεκτείνοντας την υποστήριξη 3D Audio. Αλλά το πλήρες πρόγραμμα αλλαγών περιλαμβάνει επίσης μερικές δυνατότητες που η Sony δεν τόνισε για να πατήσει - συμπεριλαμβανομένου ενός τρόπου για να ενημερώσετε εύκολα το χειριστήριο DualSense εάν πατήσετε το λάθος κουμπί!

Οι φήμες για την κυκλοφορία του iPhone 13 το Σεπτέμβρίο γίνονται πιο σίγουρες

Τα κορυφαία iPhone 2021 της Apple θα έχουν τα ίδια μεγέθη με τα μοντέλα του περασμένου έτους, αλλά με μικρότερη εγκοπή οθόνης, σύμφωνα με νέα έκθεση του Bloomberg. Αυτό αντικατοπτρίζει προηγούμενες προβλέψεις από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo. Σύμφωνα με το Bloomberg, τα φετινά τηλέφωνα θα είναι μια επαναληπτική αναβάθμιση σε σχέση με τη σειρά iPhone 12 και θα περιλαμβάνουν σταδιακές βελτιώσεις στους επεξεργαστές, τις κάμερες και τις οθόνες τους όταν ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο.

Η Polestar έκανε μια πιο ισχυρή έκδοση του ηλεκτρικού της sedan για το Goodwood Festival

Η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία Polestar δημιούργησε μια πιο ισχυρή έκδοση του ηλεκτρικού της fastback sedan για το Goodwood Festival of Speed στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο ξεκινά σήμερα, 8 Ιουλίου.

Η Polestar, που ανήκει από κοινού στη Volvo και την κινεζική μητρική εταιρεία της Volvo, Geely, έχει ρυθμίσει τη διαμόρφωση του διπλού κινητήρα για να αντλήσει 476 ίππους, σε σύγκριση με 408 ίππους στην έκδοση παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζει ότι το τροποποιημένο Polestar 2 θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει τον αγώνα αναρρίχησης του Goodwood σε χρόνο ρεκόρ.

Ο γονέας του TikTok άρχισε να πωλεί το AI της εφαρμογής βίντεο σε άλλους πελάτες

Η ByteDance, η μητρική εταιρεία εφαρμογής κοινής χρήσης βίντεο TikTok που εδρεύει στο Πεκίνο, άρχισε να πωλεί το AI της TikTok σε άλλες εταιρείες, σύμφωνα με τις Financial Times (ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή). Η εταιρεία διαθέτει ένα νέο τμήμα που ονομάζεται BytePlus και, σύμφωνα με τον ιστότοπό της, η λίστα πελατών της περιλαμβάνει ήδη την εφαρμογή μόδας των ΗΠΑ Goat, τον ταξιδιωτικό ιστότοπο WeGo της Σιγκαπούρης, την ινδονησιακή εφαρμογή αγορών Chilibeli και την πλατφόρμα κοινωνικών παιχνιδιών με έδρα την Ινδία GamesApp.

Η Google δημιουργεί υποστήριξη για ψηφιακές κάρτες εμβολίων COVID σε Android

Η Google ανοίγει το ενσωματωμένο σύστημα κάρτας Android για να επιτρέπει στους χρήστες Android να αποθηκεύουν μια κάρτα ψηφιακού εμβολίου, την οποία καλεί Κάρτα COVID, στο τηλέφωνό τους. Το χαρακτηριστικό θα αρχίσει να κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και θα βασίζεται στην υποστήριξη παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, τοπικών κυβερνήσεων ή άλλων οργανισμών που είναι εξουσιοδοτημένοι να διανέμουν εμβόλια COVID. Η λειτουργία θα υποστηρίζει επίσης την αποθήκευση των αποτελεσμάτων των δοκιμών COVID.