Άστεγος επέστρεψε διαμαντένιο δαχτυλίδι!

Ο 55χρονος Billy Ray Harris ήταν ένας άστεγος άντρας! Κάθε μέρα τα τελευταία χρόνια περιφερόταν στους δρόμους του Kansas City, και όταν καθόταν έβαζε μπροστά του ένα κύπελο, στο οποίο ζητούσε από τους περαστικούς να του ρίξουν ότι κέρμα τους περίσσευε.

Ποιά περιμένετε να είναι η αντίδραση ενός άστεγου όταν στο κουτάκι που του ρίχνουν συνήθως κέρματα που θα τον βοηθήσουν να περάσει την 'μέρα του, μια γυναίκα έριξε κατα λάθος και το διαμαντένιο δαχτυλίδι της; Οι περισσότεροι θα το κρατούσαν και θα το πουλούσαν. Ο Billy Ray όμως, δεν το σκέφτηκε αυτό ούτε λεπτό! Αμέσως σηκώθηκε και άρχισε να ψάχνει την γυναίκα για να της το επιστρέψει. Και τα κατάφερε!

Φανταστείτε την έκπληξη της γυναίκας, όταν είδε τον άστεγο μπροστά της να της επιστρέφει το δαχτυλίδι της, το οποίο ήταν και η βέρα του γάμου της! Η Sarah Darling, έτσι την λένε, είπε πως το δαχτυλίδι της κόστιζε πάνω από 5.000 ευρώ! Υποσχέθηκε πως θα δώσει η ίδια στέγη στον Billy Ray και θα τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

Εκείνος, μόλις του το ανακοίνωσε, δάκρυσε από την χαρά του, γιατί δεν ήταν επιλογή του να ζεί έτσι, απλά τον πήρε η κάτω βόλτα και δεν μπορούσε να ορθοποδήσει!