Έλαβα μήνυμα από το 54122

Την καλησπέρα μου για αρχή.

Διαβάζω αρκετό καιρό το blog σας και μιας και έγινε κάτι απίστευτο σήμερα είπα να σας το στείλω. Έλαβα ένα μήνυμα σήμερα που με καλωσόριζε σε ένα chat από το 54122. Δεν θυμάμαι να έχω μπεί όμως σε κάτι τέτοιο. Μήπως ξέρετε εσείς τι συμβαίνει;

Διονύσης Κ.

Αγαπητέ Διονύση,

Σε ευχαριστούμε που μας έστειλες την απορία σου και η αλήθεια είναι ότι για αυτά τα πενταψήφια νούμερα ακούγονται πολλά.
Ελέγξαμε το ζήτημα σου και για την ακρίβεια επικοινωνήσαμε με την εταιρία η οποία διαχειρίζεται το συγκεκριμένο νούμερο. Πρόκειται για μια υπηρεσία συνομιλιών μέσω κινητού.
Όπως μας απάντησαν και στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έστειλαν για να σου έρθει αυτό το μήνυμα θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει κάποια εγγραφή στην ιστοσελίδα τους www.ellinespadou.com και από εκεί και πέρα να έχεις συμπληρώσει ένα κωδικό. Πιθανότατα κατά την εγγραφή σου να ενεργοποίησες την υπηρεσία και έτσι να κατέληξε και το μήνυμα στο κινητό σου.
Όπως μας ενημέρωσαν και από την εν λόγω ιστοσελίδα η οποία ανήκει στην εταιρία Teligron LTD. το μήνυμα που έχεις λάβει είναι δωρεάν και εφόσον δεν έχεις στείλει τίποτα δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση.
Όπως μας ενημέρωσαν επίσης έχεις τη δυνατότητα να κάνεις διαγραφή άμεσα είτε στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή μπορείς να τους καλέσεις στο τηλεφωνικό τους κέντρο και να σου κάνουν διαγραφή δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μπείς στη σελίδα http://www.ellinespadou.com.

Σε ευχαριστούμε και πάλι για την επικοινωνία