Ενδιαφέρουσες φήμες για το Samsung Galaxy Note 8

To Samsung Galaxy Note 8 φημολογείται ότι θα έχει μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις σχετικές διαδικτυακές φήμες που προέρχονται κυρίως από το Twitter, το Samsung Galaxy Note 8 θα έχει Infinity Display, ακολουθώντας το παράδειγμα του Samsung Galaxy S8, με το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης να καταλαμβάνεται από την οθόνη, στοιχείο που θα έχει ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα σε ένα phablet. Οι άκρες της οθόνης σχεδόν θα εξαφανιστούν, προσφέροντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χώρο για την πληροφορία στην οθόνη.

Στον τομέα των επεξεργαστών, στο Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται να υπάρχει μία επιλογή ανάμεσα στον Samsung Exynos 8890 και τον Qualcomm Snapdragon 835, ενώ η μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα είναι στα 6 GB. H οθόνη αναμένεται να έχει διαγώνιο 6.3 ιντσών, με ανάλυση QHD+, με κάποιες φήμες να κάνουν λόγο για αναλογία οθόνης 18.5:9, την οποία δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συχνά. Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Samsung να παρουσιάζει το νέο μοντέλο τον Σεπτέμβριο.

Η συνεργασία της Samsung με την AKG αναμένεται να αποδώσει καρπούς στο Samsung Galaxy Note 8, το οποίο θα προσφέρει πολύ καλή ποιότητα ήχου, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και τα ανάλογα ακουστικά. Το Stylus αναμένεται να είναι το ίδιο με το Note 7.