Κατσαβάκης: Ασχημη μέρα για τον Αρη

γράφει: Βασίλης Βλαχόπουλος

 

Το υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας του ΠΑΟΚ στα σουτ που έκανε, τα χρονικά σημεία στα οποία επιτεύχθηκαν τα γκολ και τα λάθη των παικτών του, ήταν σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη οι λόγοι της βαριάς ήττας του Αρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

 

"Είναι μια άσχημη μέρα για τον Αρη, για τον κόσμο και για όλους. Τα γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είχε φοβερά ποσοστά ευστοχίας και μετά το 3-0, εμείς κυριευτήκαμε από μια νευρικότητα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βρούμε την κάθετη πίεση για να απειλήσουμε τον ΠΑΟΚ. Ηταν μια άτυχη μέρα για μας. Ακόμη κι όταν μειώσαμε σε 3-1, με έναν μαγικό τρόπο έγινε το 4-1.
Συν τοις άλλοις, πουλούσαμε εύκολα τη μπάλα και μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από ηρεμία, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, είχαν πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας, είχε ασφαλώς και αρκετή τύχη".
Ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έκανε, υποστηρίζοντας ότι "...έπρεπε να κάνουμε κάτι, δηλαδή έπρεπε να περιμένουμε να τελειώσει το παιχνίδι; Πάντα προσπαθείς να ξαναμπείς στον αγώνα. Ο Αρης είναι μια ομάδα που τώρα προσπαθεί να χτιστεί σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έχει έναν κορμό έμπειρων και καλών παικτών. Είναι λογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας".
 
Σχετικά με το επεισοδιακό φινάλε, απάντησε ότι "δεν ήταν σωστό και για τις δύο πλευρές. Είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοια πράγματα, αλλά και να επιδεικνύονται συμπεριφορές που δεν αρμόζουν".
 
Ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά του Γιάννη Γιαννιώτα και απάντησε ότι "ο Γιαννιώτας χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθεί. Σιγά-σιγά θα τα καταφέρει".