Με το όνομα Heart εμφανίζεται ένα ακόμα μοντέλο της Nokia

Ένα ακόμα μοντέλο εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει η Nokia, το οποίο έχει την κωδική ονομασία Heart, πιθανότατα κατά τη διάρκεια του MWC.

To Nokia Heart, όπως ονομάζεται μέχρι στιγμής το επερχόμενο smartphone, έκανε την εμφάνισή του σε benchmarking sites, όπου εμφανίζεται να έχει λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat, ενώ στη θέση του επεξεργαστή εκτιμάται ότι θα υπάρχει ο οχταπύρηνος Qualcomm Snapdragon 430.

Η οθόνη φέρεται να έχει διαγώνιο 5.2 ιντσών, σε ανάλυση 720p, ενώ η μνήμη RAM θα είναι στα 2 GB, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι στα 16 GB. Η πίσω κάμερα του νέου μοντέλου της Nokia εκτιμάται ότι θα έχει φακό 12 Megapixel, ενώ για την μπροστινή κάμερα σημειώνεται ότι θα είναι στα 7 Megapixel.

Λόγω του ότι οι διαρροές προέρχονται από benchmarking sites, τα πραγματικά στοιχεία του imaging εξοπλισμού του Nokia Heart θα είναι κάμερα 13 Megapixel στο πίσω μέρος και 8 Megapixel εμπρός.

Οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η παρουσίαση του νέου μοντέλου θα γίνει στο πλαίσιο του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, ενώ η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί, θα τοποθετήσει το Nokia Heart σε κατηγορία χαμηλότερου κόστους από το Nokia 6, το οποίο κοστίζει περίπου 250 ευρώ στην αγορά της Κίνας στην οποία είναι διαθέσιμο.