Νέες κυρτές gaming οθόνες παρουσίασε η Samsung στην IFA 2016

Η Samsung παρουσίασε τις πλέον πρόσφατες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο των κυρτών οθονών της κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2016 στο Βερολίνο. Πρόκειται για τις πιο ισχυρές κυρτές gaming οθόνες της εταιρείας, την CFG70 στις 24 και 27 ίντσες και την CF791 στις 34 ίντσες, με τις οποίες η Samsung ενδυναμώνει την πρωτοπορία της στη συγκεκριμένη ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά.

Οι πρώτες κυρτές quantum dot gaming οθόνες, Samsung CFG70 και CF791, αποδίδουν εξαιρετικά χρώματα στο 125% του sRGB χρωματικού φάσματος, ενώ παράλληλα διαθέτουν ένα περιβαλλοντικά ασφαλή σχεδιασμό, χωρίς κάδμιο. Αυτή η φωτεινότητα, δίνει έμφαση σε μία γκάμα λεπτομερειών του παιχνιδιού - που αλλιώς θα ήταν κρυμμένες, τόσο σε φωτεινά όσο και σε σκοτεινά σκηνικά, προσφέροντας πρωτοφανή οπτικό ρεαλισμό, η οποία έχει σχεδιαστεί για να μαγνητίζει την προσοχή ακόμα και των πιο δυνατών gamers.

Για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις λεπτομέρειες στους πρόσφατους προηγμένους τίτλους παιχνιδιών, η κάθε οθόνη CFG70 και CF791 υποβάλλεται σε αυστηρή διαδικασία calibration, πριν από την αποστολή της. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση διάφορων ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων black gamma για αυξημένη φωτεινότητα και τα επίπεδα ισορροπίας του λευκού για τη διαχείριση της θερμοκρασίας, επιτρέποντας στους gamers να απολαύσουν ευκρινή και εξαιρετική εικόνα, ανεξάρτητα από τη δράση στο παιχνίδι.

«Καθώς η gaming αγορά συνεχίζει να απολαμβάνει ταχεία ανάπτυξη παγκοσμίως, οι gamers αναμένουν προηγμένες τεχνολογίες οθόνης, που μπορούν να αναδείξουν τις πλέον πρόσφατες λειτουργίες των video games και να βελτιώσουν την εμπειρία του παιχνιδιού», δήλωσε ο Seog-gi Kim, Senior Vice President, του τμήματος Visual Display Business στη Samsung Electronics και συνέχισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιδεικνύουμε αυτό το φουτουριστικό και συναρπαστικό gaming περιβάλλον».

Tags: