Νορβηγία: 12χρονη ετοιμάζεται να παντρευτεί 37χρονο!!!

Πρίν λίγες μέρες έκανε την εμφάνισή του ένα Νορβηγικό μπλογκ, ενός 12χρονου κοριτσιού, που θα παντρευόταν στις 11 Οκτωβρίου.

Η Θία, όπως μας συστήθηκε, μέσα από το μπλογκ αυτό παρουσιάζει όλες τις προετοιμασίες του γάμου της, το ράψιμο του νυφικού της, την επιλογή της τούρτας, και άλλα. Παρουσίασε και τον μελλοντικό της σύζυγο, τον εικονιζόμενο 37χρονο.

Όπως καταλαβαίνετε, σεισμός προκλήθηκε μετά την ανακοίνωση αυτή. Οι καταγγελίες έφταναν στην αστυνομία κατά χιλιάδες. Μιλούσαν για παιδεραστεία, για ανηθικότητα, για παραλογισμό. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως είναι δυνατόν να είναι νόμιμο κάτι τέτοιο. Οργανώθηκαν ακόμα γκρουπ διαμαρτυρίας, ακόμα και ομάδες ανθρώπων, οι οποίοι είπαν πως θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να εμποδίσουν αυτό το γάμο.

Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί το τοπίο, αλλά μάλλον όλο αυτό ήταν ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για τους 39,000 γάμους ανήλικων κοριτσιών που γίνονται νόμιμα κάθε χρόνο. Αν αντέδρασαν έτσι σ' αυτόν τον γάμο επειδή τον είδαν να γίνεται, γιατί να μην αντιδράσουν και για τους άλλους. Περιμένουμε την ανακοίνωση των επομένων ημερών, αλλά αν πρόκειται πραγματικά για κάτι τέτοιο, τα συγχαρητήριά μας σε αυτόν που το σκέφτηκε.