Τα νέα του Facebook

Το Facebook παρουσίασε τη Δευτέρα που μας πέρασε, το stories! Δηλαδή, τον νέο τρόπο με τον οποίο μπορούμε να ανεβάζουμε τις φωτογραφίες μας.

Δεν έφταναν οι μέχρι τώρα γνωστοί τρόποι, έπρεπε να βρούμε κι άλλους. Έτσι λοιπόν, πλέον ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα, με αυτή τη νέα εφαρμογή, να ανεβάσει στο Facebook έως και 30 φωτογραφίες ταυτόχρονα, από το smartphone του, είτε αυτό είναι Android είτε iOS. Πριν τις δημοσιεύσει, θα έχει την δυνατότητα να τις δει σε preview, ώστε να τις τακτοποιήσει όπως επιθυμεί! Έχοντας δηλαδή την ευκαιρία, με τις φωτογραφίες αυτές, να πει μια ιστορία, εξού και ο τίτλος stories, δηλαδή ιστορίες!

Αφού λοιπόν, προσθέσει τα tags που επιθυμεί, τις τοποθεσίες, τα σχόλια ή οτιδήποτε άλλο θέλει, ο χρήστης στη συνέχεια θα τις ανεβάζει και έπειτα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του κολάζ.

Αυτό χαροποίησε πολλούς χρήστες, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα, να ελέγξουν δηλαδή τη σειρά των φωτογραφιών που ανεβάζουν στο Facebook. Χαράς ευαγγέλια, λοιπόν για όσους θέλουν να έχουν σε κοινή θέα την ζωή τους!