Τους χρέωσαν επειδή έκαναν άσχημη κριτική.

Μία δυσάρεστη εκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι Βρετανών, όταν είδαν την χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας και συνειδητοποίησαν πως το ξενοδοχείο στο οποίο είχαν διαμείνει λίγο καιρό πριν, τους χρέωσε 100 λίρες παραπάνω, διότι έγραψαν μία αρνητική κριτική στον ιστότοπο αξιολόγησης των ταξιδιωτικών υπηρεσιών TripAdvisor.

Ο Τόνι Τζένκινσον και η σύζυγός του, Τζαν, επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο Broadway, στο Μπλάκπουλ, απο το οποίο όμως έμειναν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι και γι’αυτό αποφάσισαν να καταγράψουν τη δική τους άποψη σχετικά με το εν λόγω ξενοδοχείο, χαρακτηρίζοντας το ως «μία βρωμερή, σάπια καλύβα».

Αυτό, απο ό,τι φαίνεται, δεν άρεσε καθόλου στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, οι οποίοι αποφάσισαν να τους τιμωρήσουν, προσθέτοντας στο λογαριασμό του ζευγαριού, 100 επιπλέον λίρες.

Ανακοίνωσαν μάλιστα πως, την ίδια ακριβώς χρέωση θα αντιμετωπίσει όποιος κάνει αρνητική κριτική σε οποιοδήποτε ιστότοπο. Το ζευγάρι προσπαθεί να πάρει πίσω τα χρήματά του μέσω μιας υπηρεσίας προστασίας των καταναλωτών, υποστηρίζοντας ότι η χρέωση είναι παράνομη.

Tags: