Το Lenovo Smart Clock 2 δίνει στον Βοηθό Google μια νέα εμφάνιση

Το Lenovo Smart Clock και το Smart Clock Essential είναι και τα δύο λειτουργικά, ελκυστικά ρολόγια με κάποιες επιπλέον δυνατότητες έξυπνου σπιτιού. Σήμερα, η Lenovo ανακοίνωσε την επόμενη σειρά: το Lenovo Smart Clock 2.

Τα μεγάλα νέα είναι ότι το έξυπνο ρολόι 2 που υποστηρίζεται από τον Βοηθό Google μπορεί να έρθει με μια προαιρετική βάση ασύρματης φόρτισης, η οποία μπορεί να τροφοδοτήσει συσκευές συμβατές με Qi. Αυτή η αποβάθρα μπορεί επίσης να λειτουργήσει όπως περιγράφει η Lenovo ως «ένα απαλό, νυχτερινό φως περιβάλλοντος».

Πέρα από αυτό, η Lenovo λέει ότι το νέο Smart Clock έχει ανανεωμένο σχεδιασμό με τρεις επιλογές χρωμάτων που συνδυάζονται με «σχεδόν οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού». Και το 85 τοις εκατό του πλαστικού στη συσκευή είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά.

Σε σύγκριση με το Smart Clock 79,99 $ και το Smart Clock Essential 49,95 $, το Smart Clock 2 σίγουρα φαίνεται λιγότερο ... ρολόι. Η συσκευή είναι ψηλότερη και υπάρχει μεγαλύτερο υφασμάτινο πηγούνι κάτω από την οθόνη αφής τεσσάρων ιντσών από ότι έχουμε δει στα προηγούμενα μοντέλα της Lenovo. Για μένα, μοιάζει περισσότερο με μια μικροσκοπική έξυπνη οθόνη από ένα ξυπνητήρι, το οποίο σίγουρα αποτελεί απόκλιση από την προηγούμενη σχεδιαστική φιλοσοφία της γραμμής.

Το Smart Clock 2 ξεκινά από 89,99 $ και αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο του 2021. Αντικαθιστά το αρχικό Smart Clock της Lenovo, ενώ το Smart Clock Essential χαμηλότερου κόστους θα συνεχίσει να πωλείται.