Τύποι ανδρών που δεν θες να συναντήσεις

Υπάρχουν όμως μερικοί τύποι ανδρών που όσο και να μας φαίνονται γοητευτικοί, όσο και να μην μπορούμε να τους αντισταθούμε, πρέπει δια ροπάλου να τους αποφύγουμε, πολύ απλά για να μην φάμε τα μούτρα μας για μία ακόμα φορά.

Είναι αλήθεια ότι όλες οι γυναίκες αισθανόμαστε μια έντονη, μαγνητική έλξη, για τα «κακά παιδιά», για τους άνδρες δηλαδή που έχουν κάτι το περίεργο και το μυστήριο. Πόσες φορές έχουμε απορρίψει έναν άνδρα που μπορεί να είναι ήσυχος, ντροπαλός, τρυφερός, δοτικός και ευγενικός επειδή την έχουμε πατήσει με κάποιον που μας το παίζει δύσκολος και μας κάνει τη ζωή πατίνι. Ίσως στη γυναικεία ψυχή να υπερισχύει η επιθυμία και η λαχτάρα να καταφέρουμε να κάνουμε τον λύκο – αρνάκι! Υπάρχουν όμως μερικοί τύποι ανδρών που όσο και να μας φαίνονται γοητευτικοί, όσο και να μην μπορούμε να τους αντισταθούμε, πρέπει δια ροπάλου να τους αποφύγουμε, πολύ απλά για να μην φάμε τα μούτρα μας για μία ακόμα φορά.

Παρακάτω λοιπόν δίνονται μερικοί τύποι ανδρών, στους οποίους αξίζει και πρέπει να δώσουμε κόκκινη κάρτα:

1. Ο Τζογαδόρος: Έχεις ξεκινήσει να βγαίνεις με έναν τύπο που η διάθεσή του πηγαίνει ανάλογα με τους δείκτες του Χρηματιστηρίου ; Το μεγαλύτερό του όνειρο είναι πότε θα πιάσει την «καλή»; Σίγουρα αυτός ο τύπος άνδρα γουστάρει να επενδύει στον τζόγο, όμως για σκέψου … αξίζει εσύ να επενδύσεις σε αυτόν;
2. Ο Σατράπης: Σίγουρα όλες θέλουμε δίπλα μας έναν άνδρα που να έχει τσαγανό, όμως παν μέτρο άριστον! Αν λοιπόν παρατηρείς ότι η συμπεριφορά του είναι αρκετά βίαιη, αυταρχική και θεωρεί ότι η γυναίκα πρέπει να είναι υπάκουη και να σκύβει το κεφάλι σε κάθε θέλημα του άνδρα…. τότε σκέψου το καλύτερα!

3. Ο «τσιφούτης»: Όταν βγαίνετε για ένα απλό καφεδάκι δεν έχει προσφερθεί καν να σε κεράσει; Μετράει τα κέρματά του, φυσάει, ξεφυσάει, τα ρίχνει στην οικονομική κρίση και στην Μέρκελ και στο τέλος σου ζητά να του συμπληρώσεις ένα ευρώ για να πάρει τα τσιγάρα του; Εντάξει κορίτσια, δεν είπαμε ο άνδρας να είναι κουβαρντάς … αλλά όχι και μίζερος!
4. Ο παραμυθάς: Σου τάζει τον ουρανό με τα άστρα, ορκίζεται αιώνια πίστη και αφοσίωση και σε αποθεώνει κάθε ώρα και στιγμή, όμως οι πράξεις του σου δίνουν να καταλάβεις ότι τα αισθήματά του δεν είναι και τόσο δυνατά όσο σου παρουσιάζει. Σίγουρα όλες μας έχουμε ανάγκη να ακούμε όμορφα λόγια, σημασία έχει όμως να είναι αληθινά. Ο φαφλατάς λοιπόν, αυτά που λέει σε σένα, μπορεί άνετα την άλλη μέρα να τα λέει και σε άλλη …
5. Ο άξεστος: Ενώ οδηγεί θα πετάξει από το παράθυρό του όλη την σαβούρα που έχει μαζέψει στο αυτοκίνητο, χωρίς να σκεφτεί ότι μολύνει το περιβάλλον. Είσαστε μαζί και βρίζει λες και βλέπει ποδόσφαιρο με τα φιλαράκια του και ξεχνά ή δείχνει ότι δεν έχει τρόπους; Αν σε ενοχλεί λίγο η άξεστη συμπεριφορά του, αργότερα απλά δεν θα μπορείς να την ανεχτείς ούτε δευτερόλεπτο!

6. Ο Μαμάκιας: «Ναι μαμά, θα αργήσω απόψε το βράδυ να γυρίσω, να σε ρωτήσω… τι έχεις μαγειρέψει»; «Και μου το έλεγε η μάνα μου, αλλά πού μυαλό για να ακούσω»! Μήπως σε κάθε συζήτησή σας αναφέρει τη μαμά του; Το κινητό του χτυπά διαρκώς από την αγαπημένη του μανούλα για να τον ενημερώσει τι μαγείρεψε, τι ώρα θα είναι έτοιμο το φαγητό και τα σχετικά ….;;; Επειδή σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τα βάλεις με τη μαμά του, αλλά ακόμα και αν το έκανες θα ήταν μία μάχη χαμένη, βάλε «Χ» στον «μαμάκια»!
7. Ο «παρτάκιας»: Συναντιέστε όποτε θέλει εκείνος, κάνετε πάντα ότι θέλει εκείνος και την στιγμή που το θέλει εκείνος, σκέφτεται πρώτα από όλα τα δικά του γούστα και την δική του ευχαρίστηση και εσύ απλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθείς. Για πόσο νομίζεις ότι θα μπορέσεις να τον αντέξεις;
8. Ο άξεστος: Ενώ οδηγεί θα πετάξει από το παράθυρό του όλη την σαβούρα που έχει μαζέψει στο αυτοκίνητο, χωρίς να σκεφτεί ότι μολύνει το περιβάλλον. Είσαστε μαζί και βρίζει λες και βλέπει ποδόσφαιρο με τα φιλαράκια του και ξεχνά ή δείχνει ότι δεν έχει τρόπους; Αν σε ενοχλεί λίγο η άξεστη συμπεριφορά του, αργότερα απλά δεν θα μπορείς να την ανεχτείς ούτε δευτερόλεπτο!

Σίγουρα στις παραπάνω περιγραφές μπορεί να έχεις αναγνωρίσει τους άνδρες που έχουν περάσει από τη ζωή σου, ή ακόμα και τον άνδρα που έχεις αυτή τη στιγμή δίπλα σου. Αν έχει κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε μικρό βαθμό, τότε με προσπάθεια μπορείς να τον «στρώσεις», αν όμως κάποια από τα παραπάνω στοιχεία υπερτερεί στην προσωπικότητά του τότε η «συνταγή» θα αποτύχει …
Μην ξεχνάς ότι ο τέλειος άνδρας, ο άνδρας ο σωστός … όπως λέει και το άσμα, είναι δυσεύρετος!

Tags: