Νοέμβριος 2013

Μια διαφορετική ιστορία...

Καλησπέρα παιδιά, με λένε Αλεξάνδρα και σας γράφω για να πω κι εγώ την εμπειρία μου στον αισθηματικό τομέα. Ε, δεν ήταν και πολλή. Για να μην πω καμία. Το πάλευα δε μπορώ να πω, αλλά θέλει και λίγη τύχη κι εγώ από τύχη τίποτα. Για να μην τα πολύ λέω,πέρσι τέτοιο καιρό τριαντάρισα. Αλεξάνδρα λέω, τι θα κάνεις; Θα μείνεις και πάλι άπρακτη; Επιτέλους, συν Αθηνά και χείρα κίνει. Γράφτηκα σε γραφείο συνοικεσίων, αλλά αποδείχθηκε ότι μόνο οι συνομήλικοι του Λάμπρου Κωνσταντάρα τα χρησιμοποιούν!Μοντέρνο κορίτσι είμαι, χρησιμοποίησα τους διαδικτυακούς τόπους για να γνωρίσω κάποιον.

Ο Παπακαλιάτης σκηνοθετεί διαφήμηση

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σκηνοθετεί διαφήμηση που ο ίδιος πρωταγωνιστεί και έχει αναλάβει και την μουσική επιμέλεια.

Ένας χριστουγεννιάτικος έρωτας

Καλησπέρα σας, τον τελευταίο καιρό όσο περνάει ο καιρός και φτάνουν και οι γιορτές η μελαγχολία μου μεγαλώνει που είμαι μόνη μου και δεν έχω βρεί έναν άνθρωπο να φτιάξω και να μοιραστώ την ζωή μου. Έχει γίνει τόσο δύσκολο πλέον να βρεις κάποιον να ταιριάξεις και να χτίσεις μια ωραία σχέση, η απογοήτευσή μου δεν περιγράφεται Προσπάθησα μέσω φίλων και γνωστών να κάνω την προσπάθειά μου αλλά και εκεί τίποτα ή ήταν δεσμευμένοι ή δεν ήταν του γούστου ή αλλά χίλια δυο θέματα.

Βυθίστικε αμάξι στο Μεσολόγγι

Ένας κάτοικος ενημέρωσε την πυροσβεστική ότι ένα αυτοκίνητο βυθίζεται και αμέσως έτρεξαν στην περιοχή, ευτυχώς ο οδηγός βγήκε μόνος του σώος και δεν θρηνήσαμε θύματα

Τι ξέρετε για τις γνωριμίες μέσω κινητού?

Καλή μέρα σας παιδιά, είμαι ο Στρατής και εδώ και καιρό θέλω να γνωρίσω μια σοβαρή κοπέλα να κάνω μια σχέση, δεν μου αρέσουν πια οι εφήμερες σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά και μόνο σπαταλάς τον χρόνο σου για λίγο καιρό και μετά άντε πάλι από την αρχή. Έχω σιχαθεί τις γκόμενες που κυκλοφορούν στα club και δεν μου φαίνονται κάτι σημαντικό, και για αυτό θέλω να κάνω μια γνωριμία διαφορετική που έχω ακούσει ότι τον τώρα τελευταία κάνει πάταγο. Έχω μάθει για την εταιρία Teligron LTD με αριθμό 54122 που κουβεντιάζεις με άλλους από το κινητό σου. Ξέρετε κάτι παραπάνω να μου πείτε?

Σελίδες