Δεκέμβριος 2013

Καταδίκη ΣΥΡΙΖΑ για τους πυροβολισμούς στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη

Τρομοκρατική ενέργεια διεξήχθει στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη όταν άγνωστοι πυροβόλησαν με καλάζνικοφ και εξαφανίστηκαν.

Ο Βολφγκανγκ Ντολτ ζεί στο Χαλάνδρι και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε "Η σημερινή απόλυτα καταδικαστέα επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη όχι μόνο δεν συμβάλει στην εξυπηρέτηση των συμφερόταν του ελληνικού λαού, αλλά, αντιθέτως, δίνει αφορμή για τη δημιουργία ενός κλίματος γενικευμένης ανασφάλειας και συκοφάντησης των κοινωνικών αγώνων.

Δώρισε 800 εκατομμύρια δολλάρια και αυτοκτόνησε.

Ο Ρόμπερτ Γουίλσον γνωστός επιχειρηματίας της Νέας Υόρκης έπεσε από το 16ο όροφο του διαμερίσματος του αφού έκανε δωρεά όλης της περιουσίας του ύψους 800 εκατομμυρίων δολλαρίων σε κοινοφελή ιδρύματα.

Ο κύριος Γουίλσον είχε υποστεί εγκεφαλικό πριν μερικούς μήνες ενώ πριν κάνει βουτιά στο κενό άφησε σημείωμα το οποίο όμως δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη.

Στον επιχειρηματία πολλοί είχαν δώσει το ψευδώνυμο "Θρύλος της Wall Street" ενώ ήταν πασίγνωστη και η συνεισφορά του σε φιλανθρωπίες.

Λαμπραντόρ έπεσε στις γραμμές του τρένου για να σώσει το αφεντικό του!

Συγκίνηση προκαλεί η αυτοθυσία που επέδειξε ένα λαμπραντόρ για να σώσει το αφεντικό του που έπεσε στις γραμμές του μετρό στο Μανχάταν. Ο 61χρονος Σεσίλ Γουίλιαμς, ο οποίος έχασε την όρασή του το 1995, λιποθύμησε ενώ βρισκόταν στην πλατφόρμα του μετρό και έπεσε στις ράγες. Ο σκύλος-οδηγός του, ο 11χρονος Ορλάντο, βούτηξε επάνω του και άρχισε να τον γλείφει ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Και οι δύο γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα. Ο Γουίλιαμς, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται δήλωσε ότι ο Ορλάντο του έσωσε τη ζωή και δεν θα ήθελε ποτέ να τον αποχωριστεί.

Απίστετα κόλπα από τον Πρωταθλητή Ποδοσφαίρου Freestyle

Δεν είναι τυχαίο που λένε τη μπάλα στρογγυλή Θεά. Τα κόλπα και τα τρίκ που μπορούν να κάνουν οι επαγγελματίες μαγεύουν μικρούς και μεγάλους καθημερινά.

Απολαύστε στο παρακάτω βίντεο τις τρέλες που κάνει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Freestyle Ποδοσφαίρου

Κατάρα στη φτώχια των Βουλευτών μας

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ
Χιλιάδες ευρώ, δεκάδες ή και εκατοντάδες ακίνητα και καταθέσεις που προκαλούν ίλιγγο περιέχουν τα πόθεν έσχες των εκπροσώπων του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως ….

κόμματος και ιδεολογίας στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Από την επεξεργασία των δηλώσεων πόθεν έσχες μέχρι στιγμής κάποιοι βουλευτές συναγωνίζονται μεταξύ τους στο ποιός έχει τις μεγαλύτερες καταθέσεις. Και για να μην ξεχνιόμαστε: αυτό που όλοι βλέπουμε είναι το έσχες αλλά όχι το πόθεν!

Απίστευτο! Εφαρμογή που δείχνει κάθε στιγμή πόσοι πεθαίνουν και γεννιούνται

Μια πραγματικά απίστευτη εφαρμογή έχει κάνει την εμφάνιση της στο διαδίκτυο.
Εισερχόμενοι στο σύνδεσμο που σας παραθέτουμε παρακάτω μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε σε πραγματικό χρόνο πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν και γεννιούνται στον κόσμο.

Η εφαρμογή μάλιστα σας δείχνει αναλυτικά τις χώρες στις οποίες πεθαίνει κάποιος, όπως και αυτές που γεννιέται ενώ κρατάει και διάφορα στατιστικά σχετικά με τις αναλογίες θανάτου/Γεννήσεων.

Αξίζει να τη δείτε, αν και λίγο μακάβρια

Πως να πιάσετε ένα ανακόντα

Δεν είναι λίγες οι περιοχές στις οποίες τα φίδια κυνηγιούνται κατά κόρον. Και αυτό φυσικά γιατί το δέρμα τους είναι πολύτιμο, χρησιμοποιούνται σαν τροφή αλλά και πολλές φορές εξάγουν φάρμακα ακόμη και από το δηλητήριο τους.

Πως πιάνουν όμως φίδια τεράστια σαν της οικογένειας των Ανακόντα; Η απάντηση είναι χρησιμοποιώντας το σώμα τους για δόλωμα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Παρουσίαση για τα νέα αντικείμενα του League Of Legends

Καθημερινά όλο και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου εθίζονται στο καταπληκτικό Moba Game League of Legends ή αλλιώς LoL.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τι νέο προσφέρει η καινούρια σεζόν στο παιχνίδι. Θα σας δώσουμε ένα Hint: Νέα αντικείμενα που κυριολεκτικά θα ξεχωρίσουν τον noob από τον pro

Γιγάντια αχιβάδα στην Αυστραλία

Νέο είδος γιγάντιας αχιβάδας ανακάλυψαν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ σε κοραλλιογενείς υφάλους στη Δυτική Αυστραλία και τα Νησιά του Σολομώντα. Οι πιο γνωστές είναι οι γιγάντιες αχιβάδες του γένους Tridacna, οι οποίες φτάνουν τα 230 κιλά και διακρίνονται εύκολα στους κοραλλιογενείς υφάλους λόγω του χρωματιστού, φωτοσυνθετικού μανδύα τους. Στην ενήλικη φάση τους αυτά τα δίθυρα μαλάκια δεν μετακινούνται, ωστόσο τα γονίδιά τους μεταφέρονται από τον ένα πληθυσμό στον άλλο μέσω των ωαρίων, του σπέρματος και των προνυμφών που παρασύρονται από τα ρεύματα.

Πρωτοφανής εθισμός: Γατάκι δεν μπορεί χωρίς τσιγάρο

Ένας πραγματικά αξιοπερίεργος εθισμός αποτυπώνεται σε αυτό βίντεο. Ένα γατάκι που δεν μπορεί χωρίς τσιγάρο.

Δείτε το απίστευτο:

Σελίδες