Ιανουάριος 2014

Ο Λαζόπουλος για τις φήμες

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται φήμες ότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηνών. Σήμερα σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι STAR και στην εκπομπή μεσημεριανή μελέτη διέψευσε αυτές τις φήμες με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτός ξέρει.

Επίθεση στο Κάιρο

Στα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας στο Κάιρο σήμερα τα ξημερώματα έγινε επίθεση από παγιδευμένο αμάξι. Η έκρηξη προκάλεσε τον θάνατο τριών ανθρώπων και τραυμάτισε άλλους 47.

Έπεσε απο τον πρώτο όροφο

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας άνδρας έπεσε από τον πρώτο όροφο, στο νοσοκομείο επικρατεί πανικός, οι λόγοι που οδήγησαν τον άντρα να πέσει από το κενό ακόμα δεν έχουν ανακαλυφθεί.

Νεκρός 35χρονος μπασκεμπολίστας

Ένας 35χρονος μπασκεμπολίστας κατά την διάρκεια ενός αγώνα αισθάνθηκε κάποια δύσπνοια και αμέσως μαζί με παράγοντες τις ομάδες πήγε στα αποδυτήρια για να του δοθούν πρώτες βοήθειας, αμέσως κλήθηκε και ασθενοφόρο όμως η καρδία του άτυχου νέου μπασκεμπολίστα δεν άντεξε και τον πρόδωσε. Το συγκλονιστικό αυτό νέο βύθισε όλη την Λέσβο στο πένθος.

Σε έκτακτη ανάγκη η Λιβύη

Μετά τις συγκρούσεις που συνέβησαν στα νότια της Λιβύης το Γενικό Εθνικό Κογκρέσο κύρηξε την Λιβύη σε έκτακτη ανάγκη, μετά και από οτι ακούγεται ότι στις συμπλοκές εμπλέκονται οπαδοί του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι.

26χρονη γυναίκα αυτοκτόνησε

Μια 26χρονη κοπέλα στην Περιοχή της Χαλκίδας αυτοκτόνησε. Η κοπέλα ήταν οδοντίατρος και έβαλε τέλος στην ζωή της πέφτοντας από την πολυκατοικία στην οποία ζούσε.

Έκρηξη ηφαιστείου

Στην Ινδονησία σημειώθηκε έκρηξη στο ηφαίστειο Σίναμπουνγκ και όλα τα γύρω χωρία αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους και να πάνε σε πιο ασφαλή περιοχή όπου υπήρχαν καταφύγια.

Σελίδες