Μάρτιος 2014

Η γκάφα του CNN

Mια από τις μεγαλύτερες γκάφες έκανε το CNN αφού με ανακοίνωσή του στο Twitter κατά την διάρκεια της εκπομπής «New Day», πέθανε τον μάγο του ποδοσφαίρου Πελέ. Η ανακοίνωση λοιπόν έγραφε ότι “έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 χρονών ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ”.

Όμως ευτυχώς οι υπεύθυνου κατάλαβαν αμέσως την γκάφα και απέσειραν την είδηση. Ο Πελέ έβαλε τους συνεργάτες του να βγάλουν και αυτοί ανακοίνωση, ότι την ώρα που το cnn μετέδηδε την είδηση να βρισκόταν σε πτήση προς Νέα Υόρκη.

Ο George R.R. Martin έδωσε στη δημοσιότητα ένα κεφάλαιο από το καινούριο του βιβλίο

Ο Μάρτιν, συγγραφέας της γνωστής σειράς βιβλίων "Το τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς" που έχει μεταφερθεί στη μικρή οθόνη ως "Το Παιχνίδι του Στέματος" έκανε ένα απροσδόκητο δώρο στους θαυμαστές του, ένα καινούριο κεφάλαιο από το πολυαναμενόμενο έκτο βιβλίο της σειράς.

Παραδόθηκε ο δολοφόνος με τη μαγκούρα

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν σήμερα οι δολοφόνοι με τις μαγκούρες. Αρχικά είχαν συλληφθεί δύο από τους ενόχους αλλά τελικά σήμερα παραδόθηκε και ο τρίτος της παρέας.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου επικράτησε ένταση όταν οι συνοδευόμενοι από αστυνομικούς κατηγορούμενοι μπήκαν από την πίσω πόρτα του μεγάρου γιατί στην κύρια είσοδο τους περίμεναν οι εξοργισμένοι συγγενείς του 51χρονου θύματος που την περασμένη Παρασκευή ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με μαγκούρες από τους δράστες.

Έφεση για τους Dolce & Gabbana

Έφεση με ενενήντα σελίδες άσκησαν οι δικηγόροι των Ντομένικο Ντόλτσε και ο Στέφανο Γκαμπάνα, που τον περασμένο Ιούνιο είχαν κριθεί ένοχη για φοροδιαφυγή ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο λόγος για τη γνωστή υπόθεση της πώλησης των εμπορικών τους σημάτων Dolce & Gabbana και D&G με τιμή 1 δισεκατομμύριο ευρώ, σε εταιρία του Λουξεμβούργου το 2004. Πρωτόδικα η ποινή τους ήταν είκοσι μήνες φυλάκιση αλλά οι πασίγνωστοι Ιταλοί σχεδιαστές άσκησαν έφεση.

Ελπίζουμε να έχει καλό τέλος για όλους αυτή η δικαστική μάχη του γνωστού διδύμου.

Πεινασμένα λιοντάρια τολμούν το αδιανόητο

Τελικά η πείνα είναι κινητήριος δύναμη...

Το ότι τα μέρη που έχουν μείνει για να κυνηγήσουν τα άγρια ζώα, έχουν λιγοστέψει απίστευτα τα τελευταία χρόνια. Οπότε, τα αρπακτικά ζώα αναγκάζονται να πηγαίνουν ή σε κατοικημένες περιοχές ή σε επικίνδυνες για αυτά περιοχές κυνηγιού. Κάτι τέτοιο έκαναν και τα συγκεκριμένα λιοντάρια.

Γυναίκα παραδέχεται πως πήρε το παπούτσι του Χαλκ Χόγκαν, και φροντίζει για την επιστροφή του

Γυναίκα παραδέχεται πως πήρε το παπούτσι του Χαλκ Χόγκαν, και φροντίζει για την επιστροφή του

Η αστυνομία αναφέρει πως η γυναίκα απ το Μίσιγκαν των ΗΠΑ που κατηγορείται πως έκλεψε ένα υπογεγραμμένο απ τον Χαλκ Χόγκαν παπούτσι από το μαγαζί του στη Φλώριδα, τηλεφώνησε στο κατάστημα λέγοντας πως "έκανε κάτι χαζό".

Η αστυνομία αναφέρει πως η γυναίκα που καταγράφηκε από τις κάμερες την Κυριακή να κλέβει το υπογεγραμμένο παπούτσι αξίας 5500 δολαρίων από το "Hogan's Beach Shop"στο Clearwater, κάλεσε την αστυνομία την Πέμπτη και ομολόγησε.

11χρονος φοιτητής πηγαίνει στο πανεπιστήμειο με τη μαμα του.

Είναι μόλις 11 χρονών, αλλά έχει καταφέρει να τελειώσει το λύκειο και να περάσει στο TCU του Τέξας. Το παιδί θαυμα ξεκινάει τις σπουδές στου, σε όχι ένα απλό αντικείμενο, αλλά στον δυσκολο τομέα της φυσικής με σκοπό να εξειδικευτεί στην Κβαντική Φυσική. Στόχος του είναι να έχει πάρει το διδακτορικό του πριν την ηλικία των 20!

Καλαμαριά: Συνελήφθησαν κλέφτες βενζίνης

Ήσυχοι μπορούν να κοιμούνται τώρα όσοι κάτοικοι της Καλαμαριάς έχουν αυτοκίνητο αφού η αστυνομία συνέλαβε δύο αλλοδαπούς που έκλεβαν βενζίνη από τα ρεζερβουάρ αυτοκινήτων.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν την στιγμή που πήγαν να διαφύγουν με το ι.χ. τους φορτωμένο με τέσσερα δοχεία που περιείχαν συνολικά 85 λίτρα βενζίνη.

Λίγο πριν είχαν αδειάσει τα ρεζερβουάρ τριών αυτοκινήτων της περιοχής, με τη γνωστή μέθοδο της σωλήνα.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

1.440.000 ευρώ για ένα σκύλο!!!

Τα Θιβετιανά Mastiff είναι το καινούριο must μεταξύ των νεόπλουτων Κινέζων. Κι αυτό γιατί θεωείται πως έχουν μέσα τους αίμα λιονταριού και είναι κορυφαοι σαν φύλακες. Χαρακτηριστικό είναι πως τα καθαρόαιμα έχουν ύψος περίπου 75 εκατοστά και βάρος περίπου 85 κιλών.

Είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση των σπάνιων αυτών σκύλων, που ένας εκτροφέας από την ανατολική επαρχεία Ζεγιανγκ, πούλησε ένα κουτάβι στην απίστευτη τιμή των 1.440.000 ευρώ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό έστησαν πυλώνα της ΔΕΗ μέσα στη μέση του δρόμου

Απίστευτο και όμως αληθινό... στην Οδό Ορειβασίου στην Πάτρα κοντά στο Γενικό Κρατικό Άγιος Ανδρέας η ΔΕΗ φαίνεται να έκανε μια δική της αλχημεία για την τοποθέτηση ενός πυλώνα.

Ο πυλώνας όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία καταλαμβάνει το μισό μέρος του οδοστρώματος και οι οδηγοί πρέπει να κάνουν προσπέραση του για να περάσουν. Τα ερωτήματα πολλά.. όπως, τι είχε πιεί ο υπεύθυνος κατασκευής του πυλώνα ή του δρόμου κατά τη διάρκεια της;

Σελίδες