Νοέμβριος 2015

Πώς να προστατευτείτε στο διαδίκτυο

Η προστασία προσωπικών δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για όλους και δυστυχώς, στις μέρες μας, είναι κάτι που παραβιάζεται καθημερινά, φέρνοντας μας σε δυσάρεστη θέση.

Οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες ευθύνονται κατά κύριο λογο για το παραπάνω γεγονός, δεν μπορούν να βοηθήσουν και ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι, υπάρχουν όμως μερικά πραγματάκια που μπορείτε να κάνετε εσείς ώστε να βεβαιωθείτε πως δεν θα συμβεί κάτι δυσάρεστο.

1. Μην αναφέρετε τη διεύθυνση του σπιτιού σας ή της δουλειάς.

Tags: 

Μία καφετέρια διαφορετική απο τις άλλες...!

Σας έχει τύχει ποτέ να πάτε για ένα καφέ και να μην μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας απο την σερβιτόρα ή απο το παιδί που φτιάχνει τους καφέδες;

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν συνέβη σε μία καφετέρια της Νέας Υόρκης, οι πελάτες όμως είχαν κάθε λόγο να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους απο πάνω τους!

Μία εταιρεία καφέ είχε την πρωτότυπη ιδέα να βάλει γυμνά άτομα να σρεβίρουν στο συγκεκριμένο καφέ, με τα κορμιά τους καλυμένα μόνο με bodypainting, μία ειδική τεχνική βαφής του σώματος.

Tags: 

Νέο smartphone απο την Pepsi;

Κι όμως, είναι πλέον γεγονός! Οι φήμες που ήθελαν την γνωστή εταιρεία αναψυκτικών Pepsi να λανσάρει το δικό της smartphone επαληθεύτηκαν απο την ίδια την εταιρεία, καθώς η Pepsi ζήτησε "βοήθεια" μέσα απο την πλατφόρμα JD της Κίνας.

Μέχρι στιγμής, έχει φτάσει στο 25% της επίτευξης του στόχου που είναι τα 3.000.000 yuan (περίπου €440.000) και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 3 Δεκεμβρίου.

Tags: 

Αλλάζει και πάλι στο facebook.

Μία νέα σημαντική ρύθμιση έρχεται για να αλλάξει ακόμα περισσότερο την εικόνα που έχει σήμερα ο κοινωνικός ιστότοπος που ονομάζεται Facebook. Η καινούρια αυτή αλλαγή γίνεται για το γενικότερο καλό των χρηστών αλλά ειδικότερα όσων έχουν πλέον παιδιά.

Τόσο καιρό η διαδικασία για να ανεβάσεις μία φωτογραφία στον προσωπικό σου λογαριασμό ήταν αρκετά απλή. Με ένα απλό upload, όποια εικόνα επιθυμούσες θα κοσμούσε για όσο εσύ ήθελες στο προφίλ σου.

Tags: 

Νέες παροχές στο Google Maps.

Μία νέα υπηρεσία σκοπεύει να εγκαινιάσει η Google, η οποία αφορά την υπηρεσία των ψηφιακών χαρτών που διαθέτει, καθώς θα είναι πλέον διαθέσιμοι και χωρίς να υπάρχει διαδικτυακή κάλυψη εκείνη το στιγμή.

Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα σε χρήστες που είναι offline να να συνεχίσουν να δέχονται καθοδήγηση και περισσότερες πληροφορίες, ακόμα κι αν δεν είναι συνδεμένοι στο ίντερνετ.

Tags: 

Αλλάζει και το Twitter.

Με νέες αλλαγές ξεκινά τη σεζόν αυτή και το Twitter, το οποίο ακολουθεί όπως φαίνεται τα σοφά βήματα του Facebook και συνεχώς ανανενώνει και αλλάζει το χαρακτήρα του αγαπημένου αυτού μέσου δικτύωσης.

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι Τύπου, πλεόν το αστεράκι το οποίο χρησιμοποιούσαμε στο Twitter για να εκφράσουμε την αρέσκεια μας για κάτι πρόκειται να αντικατασταθεί και τη θέση του θα πάρει μία κόκκινη καρδούλα.

Tags: