Ιανουάριος 2016

O Firefox 44 κυκλοφόρησε σήμερα

Φέρνει το χαρακτηριστικό των mobile στο desktop, η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς browser της Mozilla.

Επίσημα ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες πως κυκλοφόρησε η έκδοση 44 του Firefox, σε εκδόσεις για Windows, Linux, Macintosh, αλλά και Αndroid, με νέο χαρακτηριστικό που φέρνει να είναι τα push notifications, επίσης στις αλλαγές περιλαμβάνονται νέα εργαλεία για developers, όπως και η αφαίρεση του αλγορίθμου κρυπτογραφίας RC4.

Oι υφιστάμενοι χρήστες του Firefox θα λάβουν τη νέα έκδοση σύντομα

Tags: 

Δώστε προσοχή στους κωδικούς σας

Δημοσιεύτηκε ο ετήσιος κατάλογος με τους πιο δημοφιλείς κωδικούς πρόσβασης από την εταιρεία Splash Data.

Ο κωδικός ο οποίος ανέρχεται πρώτος στη λίστα τα τελευταία χρόνια είναι ο "123456".

Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσπαθούν να "δυσκολέψουν" τους hackers οι οποίοι αλλάζουν το "password" σε "passw0rd ", αλλά όπως φαίνεται το "μέτρο ασφαλείας" δεν λειτουργεί.

Tags: 

Κρέας για χορτοφάγους

Η τεχνολογία αλλάζει τη ζωή μας και συχνά εμφανίζονται νέες καινοτομίες που μεταλλάσσουν βασικούς τομείς της καθημερινότητας, με ραγδαίους ρυθμούς.

Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι αρνούνται κατηγορηματικά να φάνε κρέας ή ότι τροφή έχει προέλευση από ζώο, έτσι στερούνται βασικές θρεπτικές ουσίες που ο οργανισμός μας έχει ανάγκη.

Ειδικοί Τεχνολόγοι Τροφίμων εξετάζουν το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν θρεπτικές ιδιότητες που έχει το κρέας, χωρίς να ήταν ποτέ μέρος ζώου, μια εφεύρεση που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι χορτοφάγοι.

Tags: 

Τεχνολογικές εκπλήξεις

Έκπληξη στην αγορά προκάλεσε η εμφάνιση του νέου εκτυπωτή, ο οποίος εκτυπώνει μόνο nail art.

Το μηχάνημα αυτό πρέπει να είναι συνδεδεμένο με ηλεκτρονικό υπολογιστή, διαθέτει θύρα για usb, έχει επίσης wi-fi και bluetooth, έτσι ώστε να μπορεί να λάβει όποιο δεδομένο επιθυμεί ο κάτοχος για να προχωρήσει σε εκτύπωση.

Έχει πολύ υψηλή ανάλυση και έχει τη δυνατότητα να κρατήσει στη μνήμη του 2500εικόνες. Οι κατασκευαστές του, μιλούν για ένα ιδιαίτερο μηχάνημα που θα αγαπήσουν οι τεχνίτριες των άκρων, όπως φυσικά και οι πελάτισσες τους.

Tags: 

Βιβλιοθήκη στην τσέπη σας

Στον κόσμο της Τεχνολογίας αποφάσισαν να κλείσουν και τους τόμους βιβλίων που είχαμε σε κάθε ράφι του σπιτιού μας. Είναι πιο εύκολο πια να μελετάμε ότι μας ενδιαφέρει από το smartphone, tablet, Η/Υ και όχι ξεφυλλίζοντας τα σκονισμένα βιβλία, όπως κάναμε παλιά.

Το internet και η Τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, αλλάζοντας ραγδαία την καθημερινότητα μας. Γνωρίστε τις δυνατότητες που σας δίνει η Τεχνολογική Επιστήμη και κερδίστε ότι σας βολεύει.

Tags: 

Το βαρύ "τετράποδο" της Google

Eνα ρομποτικό μουλάρι επέλεξαν να αποσύρουν οι Πεζοναύτες, μετά απο συνεννόηση τους με το Πεντάγωνο.

Το κόστος του τετράποδου ρομπότ ήταν δυσβάστακτο για τον προϋπολογισμό του Στρατού και όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αυτό που τελικά αναζητούσε το Σώμα Πεζοναυτών.

Ο απίστευτος θόρυβος που έκανε το σύστημα του καθώς ήταν σε απόστολη ήταν ο κύριος λόγος που οδήγησε το Σώμα Πεζοναυτών να αποσύρει το θηρίο αυτό.

Φοβήθηκαν την "προδοσία" του προς τον εχθρό όπου σίγουρα θα γινόταν αντιληπτο εξαιτίας του θορύβου στην κίνηση του !

Tags: