Ιούνιος 2016

Αποζημίωση $10.000 από τη Microsoft λόγω "ανεπιθύμητης" αναβάθμισης σε Windows 10

Η δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης από Windows 7 και 8.1 σε Windows 10 υπήρξε ευεργετική για τη Microsoft, καθώς η τελευταία έκδοση του λειτουργικού της υιοθετήθηκε ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη, αποκτώντας μία τεράστια βάση χρηστών.

H LG καταπολέμα τον ιό Ζίκα και τα κουνούπια με νέες εντομοαπωθητικές HDTVs

Ένα νέο μοντέλο τηλεόρασης ανακοινώθηκε για την αγορά της Ινδίας, από το τοπικό υποκατάστημα της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας LG, το οποίο δεν διακρίνεται για το εντυπωσιακό πάνελ και τα κορεσμένα χρώματα του αλλά για τις εντομοαπωθητικές του ικανότητες.

Ψηφίστε για το "ελληνικό drone" και δείτε το στους... αιθέρες!

Στην τελική φάση του διεθνούς διαγωνισμού για τα πιο καινοτόμα και εξελιγμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη πέρασε το σχέδιο του δόκτορα αεροναυπηγικής Βασίλη Παστρικάκη, που παρουσιάστηκε στο Ζougla.gr:

Τηρώντας όλες τις απαιτούμενες από τον διαγωνισμό προδιαγραφές, το «ελληνικό drone» με την ικανότητα της κάθετης απογείωσης και προσγείωσης προκρίθηκε στην τελική φάση των 166 υποψηφίων του διαγωνισμού, σε σύνολο 429. Οι πρώτοι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν στη φάση της κατασκευής του μη επανδρωμένου αεροσκάφους που σχεδίασαν.

Tags: 

Σε μέγεθος γραμματόσημου ο νέος 512GB SSD της Samsung

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα έναν νέο Solid State δίσκο, που είναι πολύ μικρός στο "μάτι", αλλά μεγάλος σε... χωρητικότητα. Το τσιπάκι προσφέρει 512GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα υπάρχουν και μοντέλα των 256GB και 128GB. Έχει διαστάσεις 20 x 16 x 1,5mm και βάρος 1 gr.

Tags: