Σεπτέμβριος 2014

Η HP ανακοίνωσε Windows tablet στα 79 ευρώ και notebook στα 159 ευρώ.

Η HP ακολουθώντας τα χνάρια της Toshiba, αποκάλυψε ότι θα διαθέσει σύντομα στην αγορά δύο νέες συσκευές με Windows. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι συσκευές θα είναι ένα τάμπλετ 7 ιντσών με κόστος 79 ευρώ και ένα notebook 11 ιντσών με κόστος 159 ευρώ. Και τα δύο θα έχουν λειτουργικό Windows. Οι συσκευές αυτές θα είναι πολύχρωμες και θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Επιτέλους! Κινητά και τάμπλετ στις πτήσεις

Ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Αεροπλοϊκής Ασφάλειας (EASA) ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, τάμπλετς, κτλ, πλέον θα επιτρέπεται να λειτουργούν κατά τη διάρκεια των πτήσεων, καθώς δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των πτήσεων. Είναι πλέον θέμα των αεροπορικών εταιριών για το πότε θα το επιτρέψουν η καθεμία στους επιβάτες της.

Σοκ: Το iphone 6 στραβώνει!!!

Τρελή απογοήτευση παγκοσμίως για το iphone 6.

Δεν πρόλαβαν ακόμα να το βγάλουν από το κουτί τους, οι ανα τον κόσμο φανατικοί οπαδοί της apple, και με λύπη τους διαπίστωσαν πως το ακριβοπληρωμένο τους τηλέφωνο λυγίζει. Και δεν λυγίζει με την καλή ένοια, δηλαδή να είναι απλά ευκαμπτο ώστε να μην σπάει, λυγίζει, σαν να λέμε στραπατσαρίζεται!!!

Το ξέρατε ότι η Janet Jackson και ο Matthew McConaughey υπήρξαν ζευγάρι;

Κι όμως, η Janet Jackson, αδερφή του Michael Jackson, υπήρξε ζευγάρι με τον γοητευτικότατο ηθοποιό, Matthew McConaughey.

Οι δυό τους γνωρίστηκαν κατά την τελετή των βραβείων Grammy, του 2002. Φαίνεται πως ήρθαν πολύ "κοντά", αν και δεν το παραδέχτηκαν ποτέ στους δημοσιογράφους.

Όσες φορές ρώτησαν τον McConaughey, εκείνος επέμενε να λέει πως οι δυό τους είναι μόνο φίλοι, αλλά ποτέ κανείς δεν τον πίστεψε. Πολύ αργότερα, η Jackson φαίνεται πως παραδέχτηκε πως υπήρξε ένα σύντομο ειδύλλιο μεταξύ τους πριν εκείνη γνωρίσει τον μεγάλο έρωτά της, τον παραγωγό Jermaine Dupri.

Φάρμακο για το πάρκινσον φέρνει γυναικείους οργασμούς

Θυμάστε πως ανακάλυψαν το VIAGRA; Για άλλο το προόριζαν, για άλλη χρήση έγινε πασίγνωστο. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως γίνεται με ένα φάρμακο του Πάρκινσον.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Νετζμετίν Ερμπακάν, στο τμήμα της νευρολογίας, στην Konya, σε έκθεσή τους αναφέρουν πως μία 42χρονη γυναίκα, η οποία έπαιρνε κάποιο συγκεκριμένο φάρμακο για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της νόσου Πάρκινσον, είχε συνεχώς οργασμούς εξαιτίας του φαρμάκου.

Ατλάντα: Το αεροδρόμιο με τους περισσότερους επισκέπτες!

Σίγουρα, όταν ακούς για το αεροδρόμιο με τους πιο πολλούς επιβάτες, σίγουρα σκέφτεσαι κάποιον πολύ τουριστικό προορισμό ή κάποιο αεροδρόμιο σαν του Άμστερνταμ. Κι όμως, το αεροδρόμιο με τους περισσότερους επισκέπτες για το 2013 ήταν το Αεροδρόμιο της Ατλάντα, των ΗΠΑ.

Γάμος Κλούνευ: Αρμάνι το γαμπριάτικο

Όλη η showbiz εδώ και μήνες ζει στο πυρετό του γάμου του πιο περιζήτητου εργένη έως τώρα, George Clooney. Που θα γίνει ο γάμος, πως θα γίνει ο γάμος, τι θα φοράει η νύφη, ο γαμπρός, κτλ.

Σε αυτό το κλίμα λοιπόν, το κοστούμι του γαμπρού θα είναι Armani και μάλιστα το επιμελήθηκε προσωπικά ο ίδιος ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής, Giorgio Armani, σφραγίζοντας έτσι την μακρά τους φιλία και συνεργασία.

Έγκυος αρσιβαρίστρια!!!

Οι σοκαριστικές εικόνες με την 30χρονη Lea Ann Ellison να κάνει άρση βαρών. Οι φωτογραφίες, που ανεβάζει η ίδια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, κάνουν τον γύρο του κόσμου και γίνονται αντικείμενο συζήτησης!

Η Ellison, αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν έχει σταματήσει να γυμνάζεται. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει τρέξιμο, διατάσεις, αλλά και άρση βαρών!!!

Tags: 

Γιατί είναι τόσο ήρεμοι την ώρα πριν τους σκοτώσουν;

Πρώτα ο Τζέιμς Φόλεϊ. Μετά ο Στίβεν Σότλοφ. Τώρα ο Ντέιβιντ Χέινς! Με φρίκη και αποτροπιασμό παρακολουθεί η κοινή γνώμη τους αποκεφαλισμούς των θυμάτων των Τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Όμως, μία ερώτηση, που πολλές φορές δεν μπορούμε να την ξεστομίσουμε, είναι που μας απασχολεί: Γιατί είναι τόσο ήρεμοι την ώρα της εκτέλεσης;

Χειρούργησαν το μωρό με τα 8 άκρα.

Ο άτυχος μικρός Paul Mukisa, γεννήθηκε στις 27 Μαΐου στο χωριό Nabigingo, στην Ουγκάντα. Έντρομοι οι γονείς του διαπίστωσαν πως ο μικρός είχε 8 άκρα!

Πρόκειται για μία περίπτωση "παρασιτικής αδελφοποίησης," μια κατάσταση κατά την οποία ένα από τα δίδυμα δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως και απορροφάται από το άλλο έμβρυο.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο μικρός έχει 2 έξτρα χέρια και 2 έξτρα πόδια και ευτυχώς για τους γονείς, το ανέλαβαν οι γιατροί, γιατί με τις συνθήκες που επικρατούν στην Ουγκάντα, ο μικρός δεν θα είχε καλό τέλος.

Σελίδες