Ιούνιος 2012

30 Ιουνίου, τη μέρα που κερδίζουμε ένα δευτερόλεπτο ...

Η ρύθμιση μέσω της προσθήκης ή αφαίρεσης εμβόλιμων δευτερολέπτων εφαρμόζεται από το 1972. Μέχρι τότε, ο χρόνος μετριόταν αποκλειστικά με βάση την Ωρα Γκρίνουιτς, ή τον αντικαταστάτη της, την Παγκόσμια Ωρα 1 (UT1), με βάση τη θέση του Ήλιου και των κβάζαρ σε σχέση με τη Γη. Η Ωρα Γκρίνουιτς πρακτικά συμπίπτει με την UT1 και την UTC, επισήμως όμως έχει πάψει να χρησιμοποιείται λόγω ασαφειών στον ορισμό της.

Δένουν Πετρόπουλο!

Ο εκπρόσωπός του 26χρονου φορ είχε συνάντηση την Παρασκευή το απόγευμα με τον Κώστα Ελευθεράκη, ο οποίος του γνωστοποίησε την πρόταση της ΠΑΕ για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει τα Χριστούγεννα για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

To νέο αυτοκίνητο του Πάπα

Φυσικά, ο πρώτος ιδιοκτήτης του νέου NWG Zero είναι ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος. Ο Ποντίφικας έλαβε ως δώρο το αυτοκίνητο από την εταιρεία, ώστε να μετακινείται εντός του Βατικανού. Έχει μηδενική κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων, με την αυτονομία του να φθάνει τα 140 χιλιόμετρα και την τελική ταχύτητα τα 100 χλμ./ώρα.

Αμερικανικές εταιρίες θέλουν στο δυναμικό τους 13χρονο Έλληνα χάκερ!

τους αμερικανικές εταιρίες στο χώρο της πληροφορικής. Ήδη προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του, γιατί θεωρούν τον πιτσιρικά μεγάλο μυαλό. Ο 13χρονος είναι ένας αριστούχος μαθητής στο σχολείο του, ενώ η ομάδα στην οποία κατηγορείται ότι συμμετείχε, θεωρείται ένα παρακλάδι των γνωστών hackers Αnonymous. Ο ανήλικος φέρεται να δήλωσε πως μαθαίνει το ίντερνετ μέσα από τις ηλεκτρονικές επιθέσεις, ενώ είχε δημιουργήσει ένα group στο Facebook, μέσω του οποίου υπέκλεπτε τα στοιχεία και τους κωδικούς αυτού που γινόταν μέλος.

Εξώσεις πολιτών στην Ισπανια με χρήση των ΜΑΤ!

Eνώ η εγχώρια δουλική ελίτ προσπαθεί να πείσει τα νέα παιδιά να εγκαταλείψουν τη χώρα παραδίδοντάς την για πάντα στους λαθρομετανάστες (αυτός είναι ο σκοπός γιατί έτσι ελπίζουν στο οριστικό τέλος του Ελληνισμού, αλλά θα βγουν γελασμένοι) δεν τους λένε σε ποιόν υποτιθέμενο εργασιακό παράδεισο να καταφύγουν τα παρακάτω που θα δείτε είναι δημοσιευμένα από το περιοδικό lifo και είναι σοκαριστικά γιατί φοβόμαστε μήπως τα δούμε και εδώ.

Συνεχίζουν την απαράδεκτη στάση τους οι Φινλανδοί: ...

Το ίδιο τροπάριο υπεροψίας και απαράδεκτης στάσης απέναντι στα υπόλοιπα μελή της ευρωζώνης που λαμβάνουν πακέτα διάσωσης συνεχίζουν οι Φινλανδοί με τις εγγυήσεις που ζητούν αυτή τη φορά από την Κύπρο.

Επίθεση Καπέλο στον Ρούνεϊ

Ο ιταλός τεχνικός έδωσε τη δική του εξήγηση για το ότι ο Ρούνεϊ δεν παίζει το ίδιο καλά στην Εθνική Αγγλίας, όσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Μετά από αυτά που είδα στο τελευταίο παιχνίδι πιστεύω ότι ο Ρούνεϊ καταλαβαίνει μόνο σκωτσέζικα. Αυτό γιατί παίζει καλά μόνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μιλάει μόνο σκωτσέζικα", τόνισε ο 64χρονος τεχνικός στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA.

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον ομογενή Μπαρμπαρούση

Ο Μπαρμπαρούσης, που είναι διεθνής με την Ολυμπιακή ομάδα της Νέας Ζηλανδίας, συναντήθηκε παρουσία του εκπροσώπου του στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον πρόεδρο των «πρασίνων», Δημήτρη Γόντικα και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του. Ο ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Αλάνια Βλαντικαφκάζ, στην οποία ανήκει.

Αναστόπουλος ή Κατσαβάκης στον Αρη

Οι άνθρωποι του Αρη θεωρούν πως στη δύσκολη αυτή συγκυρία, πρέπει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ένας τεχνικός με εμπειρία και βαθιά γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για το λόγο αυτό και απέρριψαν το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ξένος προπονητής και έχουν το βλέμμα τους στην ελληνική αγορά. Επειτα από έρευνα κατέληξαν τελικά σε δύο περιπτώσεις. Αυτή του Νίκου Αναστόπουλου και αυτή του Μάκη Κατσαβάκη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, λοιπόν, ένας από τους δύο θα κάτσει στον πάγκο των κίτρινων τη νέα σεζόν.

Σελίδες