Νοέμβριος 2014

Κινέζικο νοσοκομείο έφτιαξε προσομοιωτή γέννας για άντρες!!!

Όσο και να προσπαθούν οι άντρες να καταλάβουν τι συμβαίνει στο σώμα της συντρόφου τους κατά της διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της γέννας, δεν το καταφέρνουν. Ή μήπως όχι;

Μία κινέζικη κλινική, έφτιαξε μία συσκευή η οποία χρησιμοποιεί ηλεκτρόδια για να δώσει στους άντρες που επιθυμούν την δυνατότητα να νιώσουν κάτι από το τί περνάει η γυναίκα τους. Να δουν από πρώτο χέρι τί εστί γέννα!

Star Wars VII: The Force Awakens (Teaser)

Χρειαζόταν μόνο ένα Teaser 30 μόλις δευτερολέπτων για να ξαναγίνει χαμός μεταξύ των ανά τον κόσμο φαν της σειράς ταινιών!

Το Star Wars VII: The Force Awakens πρόκειται να βγεί στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2015! Κι όμως, από τώρα έχει αρχίσει ο παροξυσμός των οπαδών. Ο δημιουργός των Star Wars, George Lucas, έχει καταφέρει και από το 1977, 37 ολόκληρα χρόνια μετά και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Στα μόλις 30 δευτερόλεπτα, από τους γνωστούς μας χαρακτήρες βλέπουμε μόνο τον Yoda και το ξυπνητήρι του. Τι πρόκειται να δούμε στο μέλλον; Άγνωστο!

Έντεκα θύματα μετά από θρησκευτική τελετή

Το περιστατικό συνέβη στην Ζιμπάμπουε και συγκεκριμένα στην πόλη Κοέκουε. Το τοπικό στάδιο ήταν κατάμεστο από πιστούς της εκκλησίας της Πεντηκοστής οι οποίοι συνωστίζονταν για να ακούσουν τον δημοφιλέστατο ιεροκήρυκα Γουολτερ Μαγκαγια.

Μετά την λήξη του κηρύγματος οι χιλιάδες πιστοί έσπευσαν να εγκαταλείψουν μαζικά τους χόρους του σταδίου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα συνολικά έντεκα από αυτού καθώς ποδοπατήθηκαν από το συνωστισμένο πλήθος στις εξόδους.

Η μοτοσυκλέτα που δεν πέφτει ποτέ!

Είστε από αυτούς που πιστεύουν πως η μετακίνηση με μοτοσυκλέτα θα σας γλύτωνε από πολύ χρόνο, αλλά και χρήμα, αλλά δεν θα το τολμούσατε ποτέ γιατί φοβάστε μήπως πέσετε;

Σας έχουμε την λύση! Όχι, εμείς, μία ομάδα κορεατών μηχανικών, έδωσαν για δοκιμαστική χρήση μία μηχανή η οποία δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει ποτέ! Φανταστείτε πόσο χρήσιμη θα ήταν μία τέτοια μηχανή

Το "Έξυπνο κουτάλι" είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει η Google τα τελευταία χρόνια!

Το "έξυπνο κουτάλι", είναι ένα κουτάλι που αναμένεται να αλλάξει την ζωή πολλών ανθρώπων, όπως των ασθενών με Πάρκινσον ή με άλλες μυικές παθήσεις.

Με το έξυπνο κουτάλι, οι άνθρωποι αυτοί θα έχουν την δυνατότητα να τρώνε μαζί με τους αγαπημένους τους, χωρίς να νιώθουν άσχημα ή να είναι 100% προσυλωμένοι στο πως δεν θα στάξει το φαγητό τους, καθώς αυτό θα το προσέχει πια το κουτάλι τους.

Με μία πατενταρισμένη σύνθεση, θα τους επιτρέπεται πλέον να τρώνε ακόμα και σούπα, και οι κραδασμοί των δαχτύλων τους θα απορροφούνται από το χερούλι του κουταλιού.

Συνελήφθη 39χρονος για παράνομη πώληση καπνού

Ο 39χρόνος οπωροπώλης από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας έφτιαχνε και διακινούσε, μέσω του μαγαζιού που διατηρούσε, λαθραία τσιγάρα. Τα στοιχεία που συνέλεξαν μετά από έρευνες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου,έδειχναν πως στο οπωροπωλείο δεν προμηθευόταν κανείς μόνο τα προϊόντα που θα έπρεπε λογικά να υπάρχουν αλλά και λαθραία τσιγάρα.

Τους χρέωσαν επειδή έκαναν άσχημη κριτική.

Μία δυσάρεστη εκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι Βρετανών, όταν είδαν την χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας και συνειδητοποίησαν πως το ξενοδοχείο στο οποίο είχαν διαμείνει λίγο καιρό πριν, τους χρέωσε 100 λίρες παραπάνω, διότι έγραψαν μία αρνητική κριτική στον ιστότοπο αξιολόγησης των ταξιδιωτικών υπηρεσιών TripAdvisor.

Tags: 

Άστεγος επέστρεψε διαμαντένιο δαχτυλίδι!

Ο 55χρονος Billy Ray Harris ήταν ένας άστεγος άντρας! Κάθε μέρα τα τελευταία χρόνια περιφερόταν στους δρόμους του Kansas City, και όταν καθόταν έβαζε μπροστά του ένα κύπελο, στο οποίο ζητούσε από τους περαστικούς να του ρίξουν ότι κέρμα τους περίσσευε.

Yamaha: Motiv.e το καινούριο Smart!

Η Yamaha , ο ιαπωνικός κολοσσός κατασκευής μοτοσυκλετών και μηχανών θαλάσσης, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα του: την κατασκευή αυτοκινήτων. Και μάλιστα, με έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο.

Το Motiv.e φιλοδοξεί να είναι το καινούριο Smart! Το Motiv.e είναι 2θέσιο, όμορφο σχεδιαστικά όπως μπορείτε να δείτε, με διαστάσεις 2,69 μ. μήκος (ίδιο με τη νέα γενιά των Smart) και 1,47 μ. πλάτος και 1.48 μ. ύψος. Ενώ το βάρος του είναι περίπου 700 κιλά.

Ayan Qureshi: 6χρονος θαυμα!

Ένα αγοράκι μόλις 6 χρονών από το Coventry της Αγγλίας, θεωρείται πλέον ειδικός στους υπολογιστές. Πρέπει να είναι και ο μικρότερος σε ηλικία ειδικός στον κόσμο, πιστοποιημένα, αφού ο Ayan όταν ήταν 5 χρονών, πέρασε τις εξετάσεις Microsoft Certified Professional.

Σελίδες